Pokémon Trading Card Game: Sun & Moon is vanaf vandaag verkrijgbaar


pokemon sun en moon

De best verkochte release ooit van een Nintendo-game in Europa is nu ook verkrijgbaar als kaartenset in de Pokémon TCG: Sun& Moon! De Pokemon TCG: Pokémon Sun & Moon speelt zich af in de regio Alola die centraal gelegen is te midden van vier tropische eilanden en een kunstmatig aangelegd eiland. Gloednieuwe Pokémon bevolken de weelderige eilanden van de Alola-regio. Maak kennis met de starter Pokémon Rowlet, Litten en Popplio, en de machtige legendarische Pokémon Solgaleo-GX en Lunala-GX.

Beleef de kracht van het nieuwe kaarttype GX, de TCG variant van de Z-Move uit de videogames. GX kaarten zijn zo sterk dat een GX attack maar 1 keer per spel gebruikt mag worden! Ontdek tientallen gloednieuwe Pokémon, bekende favorieten die zich aangepast hebben aan de Alola regio, en nieuwe manieren om te vechten in de nieuwe kaartenset Pokémon TCG: Sun & Moon.

De belangrijkste kenmerken van de nieuwe kaartenset Pokémon TCG: Sun & Moon:

  • Meer dan 40 gloednieuwe Pokémon: Veel van de populaire tropische en exotische Pokémon uit de Pokémon Sun en Pokémon Moon videogame zijn terug te vinden in de TCG.
  • Nieuwe Alola Pokémon: Sommige Pokémon hebben zich aangepast aan de regio Alola en hebben daar andere vormen aangenomen dan degene die ze in andere regio’s hebben. Deze Pokémon worden regionale varianten genoemd.
  • Pokémon-GX: Deze superkrachtige Pokémon zijn zo sterk dat een GX attack maar 1 keer per spel gebruikt mag worden!
  • Legendarische Pokémon: Solgaleo en Lunala, de legendarische Pokémon uit de Pokémon Sun en Pokémon Moon video games keren ook terug in de Pokémon TCG als nieuwe Pokémon-GX.
  • Nieuw kaartenontwerp: De tropische setting van de Alola regio is terug te vinden in het ontwerp van de Pokémon Sun & Moon kaartenserie.

De Pokémon TCG: Sun & Moon set bestaat uit ruim 140 nieuwe kaarten, 11 Pokémon-GX en meer dan 40 gloednieuwe Pokémon uit de Alola regio.

Speelgoed koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Eén reactie op “Pokémon Trading Card Game: Sun & Moon is vanaf vandaag verkrijgbaar”

  1. Sandy van der Kolk avatar
    Sandy van der Kolk

    Ik heb hier thuis een groot Pokémon liefhebber, dus die kan nog even verder sparen 🙂

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.