logo-liggend-wit-donkerblauw

Pokémon Trading Card Game Online introductie voor de iPad en iPad mini


Logo PokemonDe Pokémon Trading Card Game Online (TCG) app is verkrijgbaar in de Apple App Store in een geselecteerd aantal landen en bevat de online versie van het populaire ruilkaartspel voor de iPad en iPad mini met Retina-display. De app start met de derde generatie in Australië, Canada, Frankrijk, Nieuw-Zeeland en het Verenigd Koninkrijk. Het spel wordt op 1 oktober geïntroduceerd in Nederland. Met de Pokémon Trading Card Game Online, die beschikbaar is als te downloaden client voor PC en Mac en nu ook als een app, kunnen fans een verbinding met het internet maken en overal waar ze willen het spel spelen waar Wi-Fi beschikbaar is of door gebruik te maken van het gegevensschema van het apparaat.

Spelers in Nederland kunnen de gratis Pokémon Trading Card Game Online app vanaf 1 oktober downloaden op appstore.com/pokemontcgo voor iPad- en iPad mini-apparaten. Ze kunnen de officiële Pokémon TCG Online-app ook verkrijgen in de Apple App Store. De app wordt later deze week geïntroduceerd in andere landen in Afrika, Azië, Europa en Zuid-Amerika.

De Pokémon Trading Card Game Online-app laat gebruikers van iPad en iPad mini op dezelfde manier van het spel genieten zoals spelers dat op de PC en Mac gewend zijn en zorgt ervoor dat het digitale kaart verzamelen en de spelvoortgang op elk apparaat waarop gespeeld wordt onbeperkt mogelijk is. De spelmogelijkheden zijn ook hetzelfde, zoals beide spelers tegen de computer, online gevechten van speler tegen speler, dek opbouwen, kaarten ruilen, avatar-aanpassing, een Pokémon TCG-tutorial en nog veel meer.

Alle Pokémon Trading Card Game Online-spelers ontvangen diverse gratis digitale Pokémon TCG-decks om gelijk te kunnen beginnen en kunnen extra kaarten verkrijgen door gevechten van de speler tegen de computer of online gevechten. Spelers die fysieke themadecks kopen, boosterpakketten en overige Pokémon TCG-producten ontvangen ook een codekaart waarmee digitale kaarten voor hun Pokémon TCG Online-spel worden vrijgemaakt. Hierdoor worden hun dekken uitgebreid en kunnen kaarten worden toegevoegd aan hun online verzameling om mee te spelen of te ruilen.

“Met de iPad-versie van de Pokémon TCG Online wordt het voor fans nog makkelijker om het spel op te pakken en meteen te gaan spelen,” zegt J.C. Smith, director of Consumer Marketing bij The Pokémon Company International. “We willen spelers voorzien van diverse instappunten om te gaan spelen en van het Pokémon TCG te genieten, om het even of dat een traditioneel bureauspel is, de PC- en Mac-versie of de iPad- en iPad mini-app.”

Bezoek Pokemon.co.uk/TCGO voor meer informatie over de Pokémon TCG Online. De gratis iPad- en iPad miniversie van het spel kunnen vanaf 1 oktober worden gedownload op appstore.com/pokemontcgo.

 

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. Sukhi (@Sukhi_nl) avatar

    Wauw Pokemon 20 jaar! Wat nostalgisch zeg! Ben benieuwd of de rage weer helemaal terug komt nu.

    Gr, Nikki
    http://www.Sukhi.nl


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.