logo-liggend-wit-donkerblauw

Pokémon Trading Card Game Classic biedt nog sterkere Pokémon TCG-beleving


The Pokémon Company Group komt dit jaar met een bijzondere box: Pokémon Trading Card Game Classic. Deze set met drie decks holokaarten, zal vanaf 17 november 2023 wereldwijd verkrijgbaar zijn.

Premium verzameling Pokemonkaarten

Pokémon Trading Card Game Classic is het resultaat van een samenwerkingsverband tussen The Pokémon Company, Creatures Inc. en ontwerpbureau nendo. Het is een premium Pokémon TCG-collectie die voor elke Pokémon TCG-fan een onmisbare speelset is. Pokémon Trading Card Game Classic bevat alles wat een fan nodig heeft om de Pokémon TCG te spelen en te verzamelen, waaronder kant-en-klare decks en gameplay-accessoires. Deze zijn allemaal zodanig ontworpen dat ze zowel mooi als functioneel zijn en een perfecte spelervaring bieden.

Drie decks vol holokaarten

Pokémon Trading Card Game Classic wordt geleverd met drie kant-en-klare decks met iconische kaarten uit de geschiedenis van de Pokémon TCG, waaronder Base Set Venusaur, Charizard en Blastoise. In elk deck zitten zestig holografische kaarten en een van de drie eerste partner-Pokémon van de regio Kanto: Bulbasaur, Charmander of Squirtle. Naast de klassieke kaarten zijn er gloednieuwe kaarten waarmee spelers nieuwe strategieën kunnen ontwikkelen. Deze nieuwe kaarten betreffen Lugia ex, Ho-Oh ex, Suicune ex, Sun Seed, Scorching Charcoal, Drops in the Ocean en een Mr. Mime-kaart die eerder alleen in Japan is uitgebracht.

Let wel: Hoewel dit een te gekke set is, zijn de kaarten uit Pokémon Trading Card Game Classic niet te gebruiken tijdens toernooien (met uitzondering van de Basic Energy-kaarten)

Complete set

In Pokémon Trading Card Game Classic wordt daarnaast het volgende meegeleverd:

  • Een hoogwaardig spelbord met kaartvakken op een oppervlak dat gemaakt is van een premium stof, een vak voor drie decks en een speldoos met alle spelaccessoires die nodig zijn voor gevechten.
  • Een complete speldoos met voldoende spelaccessoires voor twee spelers, zoals stapelbare schadetellers, driedimensionale gif- en verbrandingsmarkers en metalen bollen die in de plaats komen van Pokémon-munten.
  • Intuïtieve schadetellers en markers voor speciale condities met felle kleuren en bijzondere kegel- en ringvormen, zodat spelers snel de totale schade kunnen berekenen en speciale condities kunnen herkennen.
  • Doordachte elegante kaarthoesjes en deckboxen die de visuele aandacht op het artwork van de kaarten gericht houden en tegelijkertijd de drie kant-en-klare decks beschermen en een gemakkelijke opbergplek voor de kaarten in de hoesjes vormen wanneer ze niet gebruikt worden.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.