logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Pokemon The Movie: I Choose You!


Pokémon the Movie: I Choose You! is het beginverhaal met in de hoofdrollen Ash en Pikachu die elkaar voor het eerst ontmoeten en avonturen beleven als ze op zoek gaan naar de Legendarische Pokémon Ho-Oh. Het tweetal komt onderweg bekende gezichten tegen, maar ook nieuwe personages zoals Trainers Verity en Sorrel, en zelfs een mysterieuze nieuwe Mythical Pokémon, Marshadow. Dit unieke nieuwe verhaal over het begin van een van de meest dierbare vriendschappen in de populaire cultuur zit vol uitdagingen en legendarische gevechten. 

Voorgeschiedenis

De voorgeschiedenis van de markante vriendschap tussen Ash en Pikachu is laaiend enthousiast door het publiek in Japan ontvangen en staat sinds het openingsweekend waarin de Pokémon-serie begon bovenaan de verkooplijsten. The Pokémon Company International en Fathom Events vertonen nu de met spanning verwachte nieuwe animatiefilm Pokémon the Movie: I Choose You! in bioscopen op zondag, 5 november om 12:55 uur en op maandag 6 november om 19:00 uur in speciaal geselecteerde markten (buiten Azië). Precieze data en tijden kunnen per land variëren: let op de plaatselijke vermeldingen.  i choose you pikachu ash cap

Kaarten online

Kaartjes voor Pokémon the Movie: I Choose You! kunnen binnenkort online worden aangeschaft op www.FathomAnimation.com of bij deelnemende bioscopen. Een volledige lijst met bioscoopvestigingen in Nederland is binnenkort ook beschikbaar op bovenstaande websites (bioscopen en deelnemers kunnen wijzigen). Fans van het populaire Pokémon Trading Card Game die kaartjes kopen voor de vertoningen op 5 en 6 november ontvangen een nooit eerder getoonde Pokémon TCG-kaart met daarop Ash’s Pikachu die de hoed van zijn Trainer draagt zoals te zien is in Pokémon the Movie: I ChooseYou! (zolang de voorraad strekt). Bioscoopgangers ontvangen ook een QR-code waarmee een in-game evenement wordt vrijgegeven in de met spanning verwachte Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moonvideospellen voor de Nintendo 3DS-systemen die kort na de film op 17 november worden geïntroduceerd. De QR-code geeft ook Ash’s Pikachu vrij, die de hoed van zijn Trainer draagt.

Videogames

The Pokémon Company International regelt ook speciale verspreidingen van Pikachu-videospellen in de aanloop van het bioscoopevenement. Met ingang van 19 september zijn er zes versies van Ash’s Pikachu, die de hoed van zijn Trainer draagt, zoals te zien in de Pokémon-animatiefilm, beschikbaar voor verspreiding voor de Pokémon Sun en Pokémon Moon videospellen via een wachtwoord op Pokemon.com. Iedere speler kan maar één van deze zes versies krijgen, dus moeten zij een zorgvuldige keuze maken. Elke Pikachu is verkrijgbaar gedurende een specifieke periode van één week. De verspreidingsdatums voor elke Pikachu zijn:  •   19–25 september: Ash’s Pikachu (originele pet) •    26 september – 2 oktober: Ash’s Pikachu (Hoenn pet) •    3–9 oktober: Ash’s Pikachu (Sinnoh pet) •    10–16 oktober: Ash’s Pikachu (Unova pet)  •    17–23 oktober: Ash’s Pikachu (Kalos pet) •    24–30 oktober: Ash’s Pikachu (Alola pet) De eerste officiële teasertrailer voor Pokémon the Movie: I Choose You! kun je hier bekijken:

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.