logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Pokémon: The Arceus Chronicles

The Arceus Chronicles is een nieuwe Pokémon-animatiespecial die is geïnspireerd op het populaire videospel Pokémon Legends: Arceus en volgt Ash, Pikachu en hun vrienden tijdens een spannend avontuur in de regio Sinnoh. De Engelstalige versie van ‘Pokémon: The Arceus Chronicles’ gaat in première tijdens een speciale vertoning op het Pokémon Wereldkampioenschap 2022 in London. De vertoning begint om circa 19:00 uur CET op 19 augustus 2022. Hierbij geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Na de vertoning op het Pokémon Wereldkampioenschap 2022 kunnen fans overal ter wereld (met uitzondering van Azië) ‘Pokémon: The Arceus Chronicles’ is op Netflix en iTunes te bekijken.

streaming-banner-netflix

Trailer van Pokémon: De Kronieken van Arceus

Over Pokémon: The Arceus Chronicles

Een bezoek aan de regio Sinnoh verandert in een bloedstollend avontuur wanneer Ash, Pikachu en hun vrienden hun krachten bundelen met sterke Pokémon om een dreigend onheil af te wenden! Wanneer Ash, Goh en Dawn een geheimzinnig bericht ontvangen van de Mythische Pokémon Arceus, gaan ze samen met Brock op onderzoek uit naar Mount Coronet. Daar stuiten ze op een razende Heatran en de commandanten van Team Galactic, die vastbesloten zijn om hun vermiste leider te vinden door een poort tussen twee dimensies te openen. Met een drietal Legendarische Pokémon en Sinnoh-kampioen Cynthia aan hun zijde krijgen onze helden uitstekende hulp. Maar die hebben ze ook wel nodig om Sinnoh van de ondergang te redden!

streaming-banner-netflix

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.