logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bereid je voor op Pokemon TCG Stellar Crown


The Pokémon Company International komt met iets tofs. De nieuwste uitbreiding van Pokémon Trading Card Game (TCG), Scarlet & Violet—Stellar Crown, zal vanaf 13 september 2024 wereldwijd verkrijgbaar zijn bij deelnemende winkels.

Dompel je onder in het Terastal Fenomeen

In Scarlet & Violet—Stellar Crown kunnen spelers kennismaken met het fascinerende Terastal-fenomeen, dat zijn oorsprong vindt in de videogames Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Deze uitbreiding introduceert de indrukwekkende Stellar Tera Pokémon ex in de Pokémon TCG. Elke Stellar Tera Pokémon ex heeft een speciale aanval van het type Stellar, met namen geïnspireerd door diverse edelstenen en het gebruik van drie verschillende typen Energie. De kaarten in deze uitbreiding bevatten unieke illustraties die de schitterende kristallijne eigenschappen van de Stellar Tera Pokémon ex benadrukken.

Ga direct naar Pokemon TCG op BOL.com.

Nieuwe en Legendarische Pokémon

Spelers kunnen zich verheugen op ontmoetingen met nieuwe Pokémon zoals Archaludon, Hydrapple en de Legendarische Pokémon Terapagos, die hun debuut maken in de Pokémon TCG. Deze Pokémon zijn voor het eerst ontdekt in de downloadbare content The Hidden Treasure of Area Zero voor Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.

Opvallende kaarten in Scarlet & Violet—Stellar Crown

De nieuwe uitbreiding bevat een aantal opvallende kaarten, waaronder:

  • 3 ACE SPEC Rare Trainer-kaarten
  • 10 Pokémon ex en 4 Stellar Tera Pokémon ex
  • 13 Illustration Rare Pokémon
  • 6 Special Illustration Rare Pokémon en Supporter-kaarten
  • 3 geëtste Hyper Rare Gold-kaarten

Scarlet & Violet—Stellar Crown zal beschikbaar zijn in verschillende productformaten, zoals booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties.

Speel Scarlet & Violet—Stellar Crown vóór de release

Pokémon TCG-spelers kunnen vóór de officiële introductie van Scarlet & Violet—Stellar Crown deelnemen aan een van de vele Prerelease-toernooien. Deze toernooien zijn onderdeel van het Play! Pokémon competitieprogramma en worden gehouden vanaf 31 augustus bij deelnemende onafhankelijke winkels.

Digitale Speelmogelijkheden via Pokémon TCG Live

Trainers kunnen de nieuwe uitbreiding ook digitaal ervaren vanaf 12 september 2024 via de Pokémon TCG Live-app voor iOS, Android, macOS en Windows-apparaten. Dit geeft spelers de kans om de nieuwe Stellar Tera Pokémon ex te verzamelen en in gevechten te gebruiken. Daarnaast kunnen Trainers in-game bonussen verdienen door in te loggen op de app.

Met de introductie van Scarlet & Violet—Stellar Crown breidt The Pokémon Company International de Pokémon TCG verder uit en biedt spelers nieuwe spannende mogelijkheden om hun deck te versterken en te genieten van het spel. Mis deze magische uitbreiding niet en bereid je voor op nieuwe avonturen in de wereld van Pokémon!

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.