logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gotta catch ‘em all: Pokemon TCG Shrouded Fable


De Pokémon Company International heeft een spannende nieuwe uitbreiding aangekondigd voor de populaire Pokémon Trading Card Game (TCG): Scarlet & Violet—Shrouded Fable. Deze speciale uitbreiding zal vanaf 2 augustus 2024 wereldwijd verkrijgbaar zijn bij deelnemende winkels.

Nieuwe Pokémon en speciale kaarten

Een van de hoogtepunten van Scarlet & Violet—Shrouded Fable is de introductie van Pecharunt, een Pokémon van het type Darkness, die voor het eerst werd ontdekt in de downloadable content The Hidden Treasure of Area Zero voor de Pokémon Scarlet en Pokémon Violet spellen. Pecharunt maakt zijn debuut in de Pokémon TCG en biedt spelers de mogelijkheid om een Darkness-type Pokémon op de bank te activeren met de Subjugating Chains-vaardigheid. Pecharunt ex kan gecombineerd worden met Okidogi ex, Munkidori ex en Fezandipiti ex voor diverse strategische speelcombinaties.

Unieke holografische patronen

De uitbreiding introduceert ook parallelle holografische kaarten met een nieuw en uniek holografisch patroon rondom het kaartkunstwerk. Deze kaarten zijn te herkennen aan een witte tekst op een zwart vak linksonder op de kaart, in plaats van de gebruikelijke zwarte tekst op een wit vak.

Belangrijke kaarten

Scarlet & Violet—Shrouded Fable bevat een indrukwekkende selectie kaarten:

 • 3 ACE SPEC rare Trainer-kaarten
 • 5 Pokémon ex en 1 Tera Pokémon ex
 • 15 Illustration Rare Pokémon
 • 10 ultra rare Pokémon ex, Tera Pokémon ex en Supporter-kaarten
 • 5 special illustration Rare Pokémon en Supporter-kaarten
 • 5 geëtste hyper rare Gold-kaarten

Merchandise koop je bij:

De uitbreiding is beschikbaar in diverse producten:

 1. Elite Trainer Box: Bevat negen booster packs, een illustration rare-promokaart van Pecharunt en verschillende spelaccessoires.
 2. Kingambit Illustration Collection: Bevat vier booster packs, een illustration rare promokaart van Kingambit in Ukiyo-e stijl en twee holografische promokaarten met Pawniard en Bisharp.
 3. Kingdra ex Special Illustration Collection: Bevat vijf booster packs, een special illustration rare promokaart van Kingdra ex in Ukiyo-e stijl en twee holografische promokaarten met Horsea en Seadra.
 4. Greninja ex Special Illustration Collection: Bevat vijf booster packs, een special illustration rare promokaart van Greninja ex in Ukiyo-e stijl en twee holografische promokaarten met Froakie en Frogadier.
 5. Drie booster pack en promokaart Blister: Bevat drie booster packs en een holografische promokaart van Pecharunt.
 6. Mini Tin: Bevat twee booster packs, een stickervel en een artworkkaart passend bij het blik met Dusknoir, Zoroark, Okidogi, Munkidori of Fezandipiti.
 7. Booster Bundle: Beschikbaar vanaf 6 september 2024, bevat zes booster packs.

Digitale release

Trainers kunnen Scarlet & Violet—Shrouded Fable al op 1 augustus 2024 digitaal spelen via de Pokémon TCG Live-app voor iOS, Android, macOS en Windows. De uitbreiding zal beschikbaar zijn in de in-game shop, waar spelers verschillende producten kunnen kopen met verdiende kristallen door dagelijkse missies te voltooien.

Bereid je voor om je verzameling uit te breiden en nieuwe strategieën te ontdekken met Scarlet & Violet—Shrouded Fable! Mis deze kans niet om enkele van de meest unieke en krachtige kaarten aan je deck toe te voegen.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.