logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Schitterende nieuwe avonturen met de komst van Pokemon TCG Shining Legends vanaf 6 oktober


pokemon sun en moon

The Pokémon Company International heeft Shining Legends bekendgemaakt, een gloednieuwe uitbreiding voor Pokémon TCG die op 6 oktober in Nederland geïntroduceerd wordt. Voor het eerst in lange tijd krijgen Pokémon TCG-spelers nu de kans om Shining Pokémon te zien en te verzamelen, waaronder Shining Jirachi en Shining Volcanion. Deze zullen in Shining Legends worden vergezeld door een menigte andere Mythical en Legendary Pokémon, zoals Shaymin, Marshadow en Mewtwo-GX. 

Deze speciale Shining Legends-uitbreiding bestaat uit:

•    Meer dan 75 kaarten: waaronder Legendary, Mythical en Shining Pokémon afkomstig uit de hele Pokémon-geschiedenis
•    Boosterpakketten: elk pakket bevat 11 kaarten geselecteerd uit de uitbreiding, waaronder twee gegarandeerde foliekaarten
•    Nieuwe krachtige Pokémon-GX: waaronder de gelijkenissen van Mewtwo-GX, Raichu-GX en meer. Kijk alvast uit naar de full-art regenboog Pokémon-GX

Boosterpakketten uit de Shining Legends-uitbreiding zijn alleen beschikbaar via een aantal Pokémon Trading Card Game-producten, zoals bijvoorbeeld Pokémon-GX-dozen en meer.

Daarnaast zijn, ter gelegenheid van de recente introductie van Sun & Moon—Burning Shadows, Team Skull en een groep Pikachu de strijd aangegaan op de dansvloer. De Pikachu vertonen hun sierlijke moves terwijl Guzma, de baas van team Skull, de boel op zijn kop zet naast Team Skull Admin Plumeria en een troep Team Skull Grunts, omdat beide groepen er met de winst op de dansvloer vandoor willen gaan. Met hun vlekkeloze voetenwerk en ranke bewegingen doen beide teams niet voor elkaar onder. Wie zal er als winnaar uit de bus komen?  

De complete danswedstrijdvideo is hier te zien:

Bezoek voor meer informatie over de Shining Legends-uitbreiding en producten www.pokemon.nl.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.