logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Pokémon Sword & Shield—Evolving Skies


Sword & Shield—Evolving Skies, de nieuwste Pokémon Trading Card Game-uitbreiding van The Pokémon Company International, is uitgebracht en vanaf nu verkrijgbaar bij deelnemende winkels wereldwijd. De uitbreiding is verkrijgbaar in booster packs, speciale collecties en twee versies van de Elite Trainer Box en bevat 15 Pokémon VMAX, 18 Pokémon V, 33 full-art Pokémon V, 24 Trainer-kaarten, 5 full-art Supporter-kaarten en een speciale Special Energy-kaart.

Evoluties

In Sword & Shield—Evolving Skies kunnen spelers zich vermaken met de populaire Eevee en al zijn evoluties in een en dezelfde set. Sommige evoluties van Eevee hebben Battle Styles, zoals Single Strike Flareon VMAX, Rapid Strike Vaporeon VMAX, Rapid Strike Sylveon VMAX en Single Strike Umbreon VMAX. Trainers kunnen zich daarnaast verheugen op een nog strategischere speelwijze met de komst van Pokémon van het type Dragon, zoals Rayquaza VMAX en Duraludon VMAX, die hun opwachting maken in de Sword & Shield-serie.

Speciale code

Trainers in België en Nederland kunnen daarnaast een speciale code verkrijgen waarmee ze in Pokémon Sword of Pokémon Shield een Dynamax Crystal ontvangen. Hiermee kunnen ze in een Max Raid Battle een Gigantamax Duraludon treffen. De codes zijn bij Game Mania van 27 augustus tot 27 september 2021 online of in de winkel verkrijgbaar (aankoop niet verplicht en zolang de voorraad strekt).

Ga voor meer informatie over de Pokémon TCG naar Pokemon.com/TCG.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.