logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuw avontuur: Pokémon Reizen – De Serie

The Pokémon Company International heeft onlangs bekendgemaakt dat het 23e seizoen van de populaire Pokémon-animatieserie binnenkort te zien zal zijn via wereldwijd geselecteerde zenders. In het komende seizoen beleven Ash en zijn partner Pikachu weer een gloednieuw avontuur in alle bekende regio’s van de Pokémon-wereld, waarbij ze op hun tochten nieuwe personages tegenkomen en onbekende Pokémon ontdekken. Dit spannende nieuwe avontuur heet Pokémon Reizen: De Serie.

Samenvatting van Pokémon Reizen: De Serie

Pokémon Trainer Ash Ketchum heeft een nieuw plan opgevat: de wereld ingaan! Maar eerst gaan hij en zijn partner Pikachu op weg voor de opening van het Cerise Laboratory, een onderzoeksinstituut dat zich bezighoudt met het ontrafelen van de mysteries van Pokémon in elke regio. Ash ontmoet Goh, een jongen die ook een grenzeloze belangstelling voor Pokémon heeft. Beide jongens zijn dolblij wanneer Professor Cerise hun vraagt officiële onderzoekers te worden. Omdat Ash vastberadener dan ooit is om Pokémon Master te worden en Goh van elke Pokémon (inclusief de Mythical Mew) één exemplaar wil vangen, zijn onze helden klaar voor spannende avonturen tijdens hun verkenning van de wijde Pokémon-wereld!
 
In Nederland zal Pokémon Reizen: De Serie uitgezonden worden via RTL7/B.O.Z.. De nieuwe afleveringen zijn vanaf 28 juni elke zondagochtend om 08.00 uur te zien. 

Bekijk de trailer van Pokémon Reizen: De Serie

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.