Pokémon: Mewtwo Strikes Back exclusief in première bij Netflix

M22 Logo NL wPokemon Dark Final

The Pokémon Company International en Netflix hebben vandaag bekendgemaakt dat de nieuwste computeranimatiefilm uit de populaire Pokémon-serie wereldwijd buiten Japan en Korea bij Netflix in première zal gaan. ‘Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution’ voegt een nieuwe digitale animatiestijl toe aan de Pokémon-computeranimatiefilms. De film is geïnspireerd op een van de populairste verhalen uit de langlopende serie. De film was een groot succes in Japan, waar hij afgelopen jaar tijdens zijn openingsweekend een van de films met de hoogste omzet was.

Ideale platform

“Dankzij hun alomtegenwoordigheid en hun deskundige team is Netflix de perfecte partner om deze speciale computeranimatiefilm bij kinderen en fans overal ter wereld op het scherm te brengen”, aldus Emily Arons, Senior Vice President International Business bij The Pokémon Company International. “Netflix is het ideale platform voor een gelijktijdige wereldwijde lancering van een Pokémon-computeranimatiefilm op Pokémon Day, 27 februari 2020, een speciale dag voor de community van Pokémon-fans over de hele wereld.”

Pokémon: Mewtwo Strikes Back – Evolution

Pokemon Mewtwo Strikes Back Evolution CHARACTER ART MEW MEWTWO

In ‘Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution’ ontdekken en bewerken onderzoekers een fossiel van de Mythische Pokémon Mew. Ze creëren een schepsel dat tegen alle wetten van de natuur indruist: Mewtwo, een Legendarische Pokémon die als vernietigingsmiddel moet dienen. Wanneer Mewtwo achter zijn eigen twijfelachtige oorsprong komt, begint hij echter zijn menselijke scheppers te verfoeien en zint hij op wraak. Ash, Pikachu en hun vrienden komen midden in zijn wraaktocht terecht! Kunnen onze helden de beproeving van Mewtwo het hoofd bieden nu de toekomst van de Pokémon-wereld op het spel staat? En lukt het Mewtwo een nieuwe invulling aan zijn leven te geven?

Bekijk hieronder de eerste trailer.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.