logo-liggend-wit-donkerblauw

Pokémon Journeys: The Series komt naar Netflix

pokemon journeys the series

Het 23e seizoen van de populaire Pokémon animatieserie is vanaf 1 juli op Netflix te zien! Fans krijgen zo een nieuwe kans om “Pokémon Journeys: The Series” te kijken als zij de lokale televisie uitzendingen hebben gemist. Volg Ash en Goh in hun nieuwe avonturen.

streaming-banner-netflix

Bekijk de trailer van Pokémon Journeys: The Series

Pokémon the Series seizoen 23: Pokémon Journeys: The Series

Kijk hoe je favoriete Pokémon Trainers onderzoeken, trainen en vechten in seizoen 23 van Pokémon the Series. In Pokémon Journeys: The Series zet Ash zijn zoektocht voort om een ​​Pokémon-meester te worden, waarbij hij onderweg nieuwe vrienden en Pokémon verwerft. Vanaf 1 juli is het hele seizoen van 48 afleveringen beschikbaar op Netflix, zodat je vanuit je luie stoel door de Pokémon-wereld kunt reizen. Kijk hoe Ash een spannende kans nastreeft om Pokémon te onderzoeken met zijn nieuwe vriend Goh. Samen reist het duo van Kanto naar Galar en bezoekt onderweg alle kernregio’s van de Pokémon-wereld.

Zullen Ash’s reizen hem helpen opklimmen naar het niveau van Pokémon Master? En zal Goh dichter bij zijn droom komen om ooit de ongrijpbare Mew te vangen? Bekijk Pokémon Journeys: The Series vanaf 1 juli op Netflix om erachter te komen.

streaming-banner-netflix

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.