logo-liggend-wit-donkerblauw

Pokémon onthult nieuwe animatieserie ‘Pokémon Horizons: De Serie’

The Pokémon Company International heeft de officiële titel en het logo van de nieuwe Pokémon-animatieserie bekendgemaakt. ‘Pokémon Horizons: De serie’ zal in 2023 en daarna in première gaan. Deze serie volgt een nog niet eerder vertoonde verhaallijn en personages. Zo beleven twee hoofdrolspelers genaamd Liko en Roy in de Japanse versie van de serie avonturen boordevol actie in de Pokémon wereld.

Bekijk de trailer van Pokémon Horizons: De Serie

De trailer werpt alvast een blik op de verhaallijn van ‘Pokémon Horizons: De Serie’, waarin ontrafeling van de geheimen in de Pokémon-wereld centraal staat.

Pokémon Horizons: De serie

In ‘Pokémon Horizons: De serie’ ontmoeten de twee hoofdpersonen Liko, die Sprigatito als partner-Pokémon heeft, en Roy vele personages, onder wie een groep die onder leiding staat van Friede en Kapitein Pikachu en die Rising Volt Tacklers genoemd wordt. De Rising Volt Tacklers trekt in een luchtschip door de Pokémon-wereld. Tot de groep behoren Orla, die gek is op mechanische en elektrische werkzaamheden en vergezeld wordt haar partner-Pokémon Metagross, Murdock, die heel goed kan koken en in gezelschap is van zijn partner-Pokémon Rockruff, Mollie, die gespecialiseerd is in healingbehandelingen en bijgestaan wordt door haar partner-Pokémon Chansey, en Ludlow. Liko en Roy komen ook Amethio en zijn partner-Pokémon Ceruledge tegen. Hij behoort tot een organisatie met de naam ‘Explorers’. Daarnaast treffen ze de populaire videostreamer Nidothing.

“De animatieserie ‘Pokémon Horizons: De serie’ wordt een spannende verkenningstocht naar nieuwe wonderen waarin boeiende ontdekkingen over de Pokémon-wereld gedaan worden. De meest recente trailer van ‘Pokémon Horizons: De serie’ werpt meer licht op de mysterieuze avonturen die Liko en Roy te wachten staan. We roepen Trainers op deze geheimen te ontrafelen wanneer de serie later dit jaar buiten Japan in première zal gaan.”

Taito Okiura, Vice President Marketing bij The Pokémon Company International

Om naar uit te kijken

De nieuwe serie bevat Paldea’s starter Pokémon Sprigatito, Fuecoco en Quaxly van de Pokémon Scarlet en Pokémon Violet videogames, evenals de legendarische Pokémon Rayquaza in zijn Shiny vorm. Fans kunnen uitkijken naar het ontrafelen van de mysteries van de Pokémon wereld, van spannende Trainer-gevechten tot leuke ontmoetingen met Pokémon.

Het komende verhaal debuteert na het huidige seizoen van de Pokémon-animatie, “Pokémon Ultieme Reizen: De serie,” waarin Ash Ketchum en zijn Pikachu het Masters Eight Tournament winnen van de Pokémon World Coronation Series.

Kijkje in de toekomst in het laatste hoofdstuk voor Ash en Pikachu

Na Ash zijn historische overwinning als Pokémon Wereldkampioen — het hoogtepunt van zijn avonturen in 25 seizoenen – kunnen fans zijn legendarische reis herdenken met een verzameling speciale afleveringen ter afsluiting van “Pokémon Ultieme Reizen: De serie.” Deze afleveringen bevatten fan-favoriete Pokémon en personages zoals Misty en Brock, en geven een kijkje in de toekomst voor ‘s werelds sterkste Trainer in dit laatste hoofdstuk voor Ash en zijn Pikachu.

Actie, avontuur, vriendschappen en Pokémon

De aankomende speciale afleveringen vieren niet alleen Ash’s monumentale prestatie, maar zijn ook een blijk van dankbaarheid van Pokémon aan alle fans die Ash en zijn Pokémon partner Pikachu onderweg hebben vergezeld. Fans kunnen zich ook verheugen op wat staat te wachten in de nieuwe animatieserie die alles vertegenwoordigt wat ze leuk vinden aan Pokémon-animaties, zoals de actie, avontuur, vriendschappen en Pokémon.

Personages Friede en Kapitein Pikachu

Het nieuwe personage Friede en zijn partner-Pokémon Kapitein Pikachu is eind februari ook bekendgemaakt. Friede, een Pokémon-professor, en Kapitein Pikachu gaan de twee hoofdrolspelers in de nieuwe serie – Liko uit de regio Paldea en Roy uit de regio Kanto in de Nederlandse versie van de serie – ondersteunen en aan hun zijde meevechten tijdens spannende avonturen in de Pokémon-wereld. Hierbij stellen ze alles in het werk om de mysteries van het hangertje van Liko en de Poké Ball van Roy te ontrafelen.

“Terwijl de Pokémon-wereld zich steeds verder uitbreidt en ontwikkelt, kunnen fans aan een nieuw avontuur vol actie, spanning en vriendschap beginnen met Friede en Kapitein Pikachu in de volgende animatieserie, die later dit jaar van start gaat. Al 27 jaar is Pikachu synoniem met het merk Pokémon. We zijn dan ook zeer blij dat deze populaire Pokémon een belangrijke rol blijft spelen in de animatieserie en een icoon van het merk blijft.”

aito Okiura, Vice President Marketing bij The Pokémon Company International

Merchandise koop je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.