logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boek recensie: Pokemon – Het Mega Super De Luxe Handboek

Ben jij ook zo’n fan van Pokémon? Met de nieuwste releases Arceus, Diamond, Pearl, Sword en Shield kan dat bijna niet anders. Zeker niet als je een Nintendo Switch hebt, dan móet je gewoon één van die titels in huis hebben. Vind je het alleen wat lastig om al die Pokémon uit elkaar te houden? Het Pokémon Mega Super de Luxe Handboek kan je daar perfect bij helpen.

Overzicht van alle Pokémon in één boek

In Pokémon – het Mega Super de Luxe Handboek staan meer dan 875 Pokémon omschreven. Alle Pokémon staan op alfabetische volgorde, zodat je ze makkelijk terug kunt vinden, welke game je ook speelt. Wat vind je zoal per Pokémon uitgelegd? Per karakter lees je:

Merchandise koop je bij:

  • Het type Pokémon
  • Een algemene omschrijving van het schepseltje
  • De meestvoorkomende vindplaats (regio en gebied)
  • De lengte en het gewicht
  • Hoe je die namen uitspreekt
  • De standaard aanvallen

Praktisch

Dit Mega Super de Luxe Handboek is niet alleen tof om in huis te hebben (je leest er alles over jouw favoriete Pokémon, compleet met een duidelijke illustratie die je als voorbeeldje na kunt tekenen), maar je ziet ook in één oogopslag wat de evoluties zijn en waar je ze kunt vinden. Bovendien kun je aan de hand van dit boek heel makkelijk zien welke Pokémon jij moet kiezen om hem makkelijk te kunnen verslaan, omdat je kunt zien welk type Pokémon je voor je hebt. En dat geeft je wel een fraai voordeel! Niet alle vertalingen even goed te zijn uitgevoerd, zowel in de omschrijving als in de aanval. Of ik moet me vergissen en moet Machoke’s Dubbelhouw niet Dubbelslag zijn?


Ga direct naar Pokémon – Het mega super de luxe handboek op BOL.com.

Recensie over Pokémon – Het mega super de luxe handboek

Het mega super de luxe handboek vol Pokémon is een must-have voor iedere pokémonfan. Er staan meer dan 875 Pokémon in omschreven, met moves, regio en allerlei informatie die je graag wilt weten. De teksten zijn soms wat kort door de bocht vertaald, en dat is jammer. Toch zullen jonge lezers er absoluut van smullen. De tekeningen van hun helden maken natuurlijk al heel veel goed. Hier zie je alle Pokémon die jij in jouw team zou willen op een rijtje!

Score: 8


Informatie

Titel: Pokémon – Het mega super de luxe handboek
Auteur:
Uitgever: Deltas
Aantal pagina’s: 560
Type boek: Hardcover
Leeftijd: vanaf 8 jaar
ISBN: 9789044762730
Prijs: 32.95 euro

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.