logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe afleveringen Pokemon en Kyurem vs. het Zwaard der Gerechtigheid

Pokemon_the_Movie_Kyurem_vs_The_Sword_of_JusticeVanaf gisteren is een nieuw seizoen van Pokémon Black & White en Pokémon De Film: Kyurem vs. het Zwaard der Gerechtigheid beschikbaar op Netflix.

In de nieuwe afleveringen van Pokémon Black & White wordt Ash gevolgd als hij met zijn overgebleven gym badges de volgende Gym Battle in gaat. In deze nieuwe afleveringen ontmoeten Ash en Pikachu tientallen nieuwe Pokémon, nieuwe vrienden en vijanden. Samen gaan ze de ultieme uitdaging en strijd aan met Alder, de Champion Master van Unova.

In Pokémon De Film: Kyurem vs. het Zwaard der Gerechtigheid worden de krachten van Kuyrem, de Boundary Pokémon en Keldeo, die graag lid wil worden van het Zwaard der Gerechtigheid, tot het uiterste getest. Onderweg breekt het gevecht uit tussen Kyurem en Keldeo. Ash en Pikachu die op dezelfde reis zijn helpen de gewonde Keldeo, die in in zijn zoektocht de echte kracht van het zwaard ontdekt.

Meer informatie: www.netflix.com

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.