logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Streaming: Pokémon De Film: Geheimen van de Jungle

De animatiefilm ‘Pokémon De Film: Geheimen van de Jungle’ zal op 8 oktober 2021 op Netflix in première gaan. De film werd in november 2020 wereldkundig gemaakt en is de 23e Pokémon-animatiefilm. Fans kunnen ook uitkijken naar een cross-over met Pokémon GO ter gelegenheid van de wereldwijde release van ‘Pokémon de Film: Geheimen van de Jungle’ op Netflix.

streaming-banner-netflix

Muziek van Geheimen van de jungle

In de eerste officiële internationale trailer van de film zijn de nummers ‘Always Safe’ en ‘No Matter What’ te horen, die beide door muzikant Cyn speciaal voor de film geschreven en opgenomen zijn. Fans kunnen deze nummers op 8 oktober in de film beluisteren en nu al op populaire muziekplatforms streamen. Cyn is tevens een van de bekende artiesten die meedoet aan het muziekprogramma P25 Music ter gelegenheid van 25 jaar Pokémon. Hiervoor heeft ze ‘Wonderful’, een ander nieuw nummer, geschreven en opgenomen.

Bekijk de trailer

Pokémon de Film: Geheimen van de Jungle

Diep in het bos van Okoya leven de Mythical Pokémon Zarude in een troep. Ze hanteren de strikte regel dat buitenstaanders hun territorium niet mogen betreden. Op een andere plek in de jungle woont Koko, een jongetje dat opgevoed wordt door een alleen levende Zarude die de troep verlaten heeft. Koko weet dus niet beter dan dat hij een Zarude is. Op een dag heeft Koko echter bij toeval een ontmoeting met Ash en Pikachu. Dit levert hem zijn eerste menselijke vriend op. Is hij wel een Pokémon? Of is hij eigenlijk een mens? Wanneer een gevaar het Bos van Okoya bedreigt, wordt de band tussen Pokémon en mens – en de liefde tussen ouder en kind – danig op de proef gesteld.

Een bijzondere beleving voor fans, wereldwijd

In het jaar van het 25-jarig jubileum van Pokémon wilden we dat fans als een wereldwijde community tegelijkertijd de nieuwste Pokémon-animatiefilm konden beleven“, aldus Emily Arons, Senior Vice President Licensing bij The Pokémon Company International. “De Pokémon-animatiefilms vormen een zeer populaire pijler van het merk. En Netflix is de perfecte partner om onze fans overal ter wereld wederom een bijzonder beleving te bieden wanneer we 25 jaar actie en avontuur vieren met Ash en zijn Pikachu.

streaming-banner-netflix

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.