logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl


Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl worden gelanceerd op 19 november 2021 voor de Nintendo Switch. In Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl kunnen fans het oorspronkelijke verhaal en de originele spelfuncties van Pokémon Diamond en Pokémon Pearl in een nieuw jasje beleven. Ze vormen een getrouwe reproductie en kleurrijke vernieuwing van de in 2006 uitgebrachte originele spellen en zijn bedoeld voor Nintendo Switch.

Ga direct naar Pokémon Brilliant Diamond – Switch op BOL.com.

Ga direct naar Pokémon Shining Pearl – Switch op BOL.com.

Nieuwe details

In Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl gaan Trainers terug naar de regio Sinnoh, waar ze professor Rowan ontmoeten, tegen Team Galactic vechten en de Grand Underground verkennen. De populaire Pokémon Super Contests keren terug als Super Contest Shows, en spelers kunnen zich in de Union Room onderhouden met Trainers uit de hele wereld. Daarnaast kunnen Trainers hun spelervaring personaliseren met Capsule Decoration. Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl zullen in 2022 compatibel zijn met Pokémon HOME.
 
Op vrijdag 5 november 2021 wordt er een speciale Nintendo Switch Lite-versie van Dialga en Palkia uitgebracht ter gelegenheid van de lancering van deze spellen. De achterkant bevat een zilverkleurige Dialga en een goudkleurige Palkia.

Lees ook: Dit wist je nog niet over Pokémon!
 
Ga voor meer informatie over Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl naar https://diamondpearl.pokemon.com/nl-nl/.

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.