logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Speelgoed review: Playskool Heroes Mega Mighties Power Rangers


Voor jonge kinderen is het soms lastig zoeken naar stoere en coole toys. Auto’s zijn natuurlijk altijd welkom, maar als je kind bijvoorbeeld fan is van de Power Rangers, zijn veel speelgoedproducten juist toegespitst op oudere kinderen. Super jammer: die zijn immers niet altijd bestand tegen het peuter- en kleutergeweld, wat gevaarlijke situaties kan opleveren. Gelukkig kan deze groep kinderen nu vol overgave vooruit met de Heroes Mega Mighties Power Rangers, waarvan de Rode Rangers de eerste is die het toneel betreed.

De Rode Ranger van de Power Rangers

Echte fans weten het natuurlijk al lang: achter het masker van de Rode Ranger schuilt de vechtsporter Jason Lee Scott. Hij is de leider van de Power Rangers en beschermt zijn stad, Angel Grove, tegen de kwaadaardige Rita Repulsa en haar flinke collectie superschurken en superrobots. Een lang durende strijd is het zeker, er zijn zo veel schurken om te verslaan! Gelukkig staat de rode Ranger er niet alleen voor en kan hij de hulp inroepen van zijn trouwe vrienden.

Je gebied verdedigen

Nu kunnen ook de kleinste helden aan de slag met de Power Rangers. De 20 centimeter grote poppen kunnen namelijk bewegen en zo de coolste stunts uithalen. Bovendien kunnen ze wel tegen een stootje… laat die stunts dus maar komen! De superhelden zijn bovendien stoer vormgegeven, waardoor ze leuk zijn om naar te kijken. Door die vormgeving kunnen kinderen ze ook goed vasthouden: alle lichaamsdelen bieden een goede grip, of je ze nu bij een arm, het hoofd of een been vastpakt.

Uitgebreide collectie

Maar kijk ook vooral uit naar de aankomende productseries, want naast de Mega Mighties Power Rangers komen er ook productlijnen van de Marvel Super Hero Adventures, Star Wars en Transformers!


Recensie over Playskool Heroes Mega Mighties Power Rangers

De Mega Mighties zijn super cool om mee te spelen, vooral voor het jongere publiek. Oudere kinderen kunnen ze gebruiken als collectibles, als een mix tussen de nauwkeurig vormgegeven superhelden en bijvoorbeeld de populaire Funko pops. Het leuke van de Mega Mighties is dat je de poppen op alle mogelijke manieren kunt bewegen en neerzetten. Ze voelen stevig en degelijk aan. Ze kunnen een stootje en zijn bestand tegen een felle strijd tegen het kwaad. Ben jij er al klaar voor?

Score: 6


Informatie

Playskool Heroes Mega Mighties Power Rangers, Hasbro
Meer weten?
Prijs: 12.99 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.