logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Playseat Challenge X – Logitech G Edition

Logitech G en Playseat komen met een nieuwe racestoel, de Playseat Challenge X – Logitech G Edition. Deze gamestoel is speciaal ontworpen voor het Logitech G-racestuur en pedalen, maar is compact en draagbaar. Je kunt hem in een handomdraai inklappen en opruimen… en weer voor de dag halen als dat nodig is. De stoel is bekleed met Playseat’s Adifit ademende materialen, waardoor simracers een racestoel krijgen die uitzonderlijk comfort, veelzijdigheid, duurzaamheid en de prestaties biedt die nodig zijn om volledig ondergedompeld te blijven in de race.

Drie verbeteringen

De Playseat Challenge X – Logitech G Edition heeft drie nieuwe verbeteringen, waaronder X-Adapt™ stoelaanpassingen, ActiFit™ ademend materiaal en een stevig gemonteerde pedaalplaat met kantelpositie. De nieuwe Playseat Challenge X – Logitech G Edition heeft de volgende functies:

  • Geniet van de perfecte balans tussen comfort en stabiliteit met de 6 zitposities van X-Adapt™. Pas de positie van de pedalen en het stuurwiel aan om het gevoel van in een auto te zitten te repliceren.
  • Het ademende ActiFit™️ materiaal en zijn ontwerp dat zich aanpast aan het lichaam met instelbare stijfheid bieden uitstekende ondersteuning en thermisch beheer, waardoor coureurs comfortabel en koel kunnen blijven. Het zorgt ook voor een perfecte overdracht van krachtfeedback en Trueforce.
  • Met slechts 11,6 kg kan de stoel snel worden ingeklapt en opgeborgen – de ideale partner voor chauffeurs die de volledige race-ervaring willen, zonder de noodzaak van een toegewijde ruimte.
  • Het handige in- en uitstapsysteem voor de cockpit stelt je in staat om gemakkelijk in de bestuurdersstoel te springen en je vast te zetten voor een opwindende ervaring.
  • Voorzien van een schakelbevestiging, waarmee je je race-ervaring kunt upgraden met de Logitech G Driving Force Shifter.

Prijs en beschikbaarheid

De Playseat Challenge X – Logitech G Edition is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 299.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.