logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De nieuwe Plantronics BackBeat PRO-headset: geen draad, maar wel uitstekende geluidskwaliteit en tot 24 uur luisterplezier


backbeat-pro
Plantronics, pionier in audio en draagbare technologie, introduceert de BackBeat PRO 2 en de BackBeat PRO 2 Special Edition. De headsets die over het oor worden gedragen, overklassen andere draadloze headsets in dezelfde prijsklasse qua functionaliteiten. De speciale editie kan met een NFC-telefoon worden gekoppeld en is verkrijgbaar met een stevige reistas.
‘Meer mensen dan ooit tevoren willen een draadloze audio-ervaring. Maar ze zijn bang dat ze moeten inboeten op geluidskwaliteit en niet urenlang naar muziek kunnen luisteren. De BackBeat PRO 2 is met deze groep consumenten in gedachten ontworpen,’ aldus Tanguy Leborgne, Vice President, Consumer Solutions bij Plantronics. “De actieve ruisonderdrukking, de batterij die zonder opladen 24 uur meegaat en de audiotechnologieën waar Plantronics om bekend staat, betekenen dat je met een druk op de knop kunt genieten van de rijke bas, heldere hoge tonen en natuurlijke middentonen van je favoriete nummer. Ongeacht of je op kantoor, thuis of onderweg in de auto of in het vliegtuig bent.’
Dankzij de hoge luisterkwaliteit kan de BackBeat PRO 2 van elk moment een toevluchtsoord maken – weg van de drukke wereld. De on-demand active noice-cancellation (ANC) betekent dat gebruikers – indien nodig tijdens het werken of reizen – het achtergrondgeluid kunnen minimaliseren en over kunnen schakelen naar de luistermodus. Hierdoor kunnen ze aankondigen en gesprekken horen zonder de headset af te zetten.
De BackBeat PRO 2 biedt draadloze vrijheid met klasse 1 bluetooth en een bereik van 100 meter wanneer deze is gekoppeld met een klasse 1 bluetooth-apparaat. De slimme power management-technologieën zorgen voor een onafgebroken luistertijd van tot 24 uur met één oplaadbeurt, tot 21 dagen standby-power en tot zes maanden in de DeepSleep-modus.
De BackBeat PRO 2 is gebaseerd op de met een award bekroonde voorganger en heeft een gestroomlijnd design. In vergelijking met de BackBeat PRO is hij 15 procent lichter en 35 procent kleiner. In combinatie met de nieuwe oordoppen voor betere ergonomie en een hoofdband die het gewicht gelijkmatig over het hoofd van de gebruiker verdeelt, garandeert de BackBeat PRO 2 een comfortabele pasvorm – zelf tijdens lange luistersessies.
Andere producteigenschappen zijn:
  • Smart sensoren zorgen ervoor dat de muziek automatisch pauzeert of hervat wordt zodra de headset wordt afgezet dan wel opgezet.
  • Connectiviteit met meerdere apparaten voor aansluiting van twee apparaten gelijktijdig.
  • Eenvoudig schakelen tussen de smartphone en tablet voor muziek, films en telefoongesprekken.
  • Twee ingebouwde microfoons helpen met duidelijke telefoongesprekken via de headset.
  • De oorschelpen kunnen plat worden opgevouwen en de headset kan worden opgeborgen in een reisetui.
  • Een kabel van 3,5 meter is beschikbaar voor entertainment tijdens een vlucht met het vliegtuig, en voor het onwaarschijnlijke geval dat de batterij leeg dreigt te raken.
Prijs en beschikbaar
De BackBeat PRO 2 is verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin en is beschikbaar via Plantronics-retailers voor €249,99. Een speciale editie BackBeat PRO 2 SE met NFC-koppelmogelijkheden, premium afwerking en een reisetui is beschikbaar in grijs via geautoriseerde Plantronics-retailers voor €279,99. Voor meer informatie, zie http://www.plantronics.com.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.