Filmnieuws: Plane

Gerard Butler is back! In ‘Plane’ vertolkt hij de rol van piloot Ray Torrance die in de problemen komt wanneer hij verplicht wordt zijn passagiersvliegtuig te laten landen op onbekend terrein. Deze spannende thriller is geregisseerd door Jean-François Richet (‘Blood Father’ en ‘Mesrine: Public Enemy No 1’) naar een script van Charles Cumming (bekend voor zijn spionagefictie).

Bekijk de trailer

Over Plane

Piloot Ray Torrance (Gerard Butler) heeft vaker in stormen gevlogen, maar wanneer hij in een zware storm terecht komt en zijn vliegtuig beschadigd raakt, is hij genoodzaakt om een spectaculaire noodlanding te maken op een eiland in de Filippijnen. Daar blijken Ray en zijn passagiers terecht te zijn gekomen in een oorlogsgebied dat wordt gedomineerd door meedogenloze militanten die het op het vliegtuig en zijn passagiers gemunt hebben. Terwijl de hele wereld op zoek is naar het verdwenen vliegtuig probeert Ray zijn passagiers in leven te houden tot er hulp arriveert.

Over de makers

Geregisseerd door: Jean-François Richet
Geschreven door: Charles Cumming
Met in de hoofdrollen: Gerard Butler, Mike Colter

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.