logo-liggend-wit-donkerblauw

Plan en personaliseer de ultieme TomTom roadtrip met TripAdvisor


TomTom kondigt nieuwe toevoegingen aan rondom TomTom Road Trips, het gratis platform waarmee reizigers de beste roadtrips ter wereld kunnen ontdekken. Met honderd routes om te ontdekken, kunnen bestuurders vanaf oktober ook de beste eet- en verblijfsgelegenheden vinden en boeken met TripAdvisor.

tomtom roadtrip

De samenwerking met TripAdvisor maakt het plannen van een TomTom roadtrip nog leuker. Naast de mogelijkheid om de beste eet-en verblijfsgelegenheden te bekijken en te reserveren, geeft TomTom Road Trips bestuurder nu ook inzicht in de leukste dingen om te doen onderweg. Met behulp van MyDrive, TomTom’s bestaande online routeplanner, kunnen bestuurders deze stops toevoegen of de route ‘slepen’ in de routeplanner om een specifieke weg te integreren die ze willen rijden. Gebruikers kunnen hun voorafbepaalde routes direct opslaan en synchroniseren met hun MyDrive-compatibele* TomTom-navigatie-systeem voordat ze vertrekken.


Op zoek naar coole gadgets?

Corinne Vigreux, mede-oprichter en managing director van TomTom Consumer: “We zijn erg enthousiast over onze aangekondigde samenwerking met TripAdvisor, omdat we weten dat het bedrijf een belangrijk onderdeel uitmaakt in het plannen van een reis. TomTom Road Trips biedt een oplossing voor bestuurders die ervan genieten om de meest schilderachtige route naar hun bestemming te nemen en daarbij kunnen ze nu ook op de beste plaatsen eten, verblijven en genieten van nieuwe ervaringen.”

Door verdere verbeteringen aan TomTom Road Trips, kunnen bestuurders nu ook routes personaliseren. Naast het toevoegen van een beschrijving, is het mogelijk om foto’s toe te voegen en te delen.

TomTom Road Trips werd in juni dit jaar geïntroduceerd en trok 100.000en bezoekers die op zoek zijn naar inspirerende roadtrips.

Vanaf oktober kunnen kopers van nieuwe, geselecteerde apparaten alle routes installeren nadat ze het apparaat hebben geregistreerd. Bezoek roadtrips.tomtom.com om meer te weten te komen over de routes.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.