logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Foodnieuws: pizza frikandel speciaal


Pizza én snackliefhebbers kunnen bij Domino’s hun hart ophalen. Vanaf nu is de pizza met frikandel speciaal verkrijgbaar bij 325 Domino’s vestigingen in Nederland. Net zoals alle pizza’s van Domino’s, is de bodem gemaakt van vers deeg dat met de hand is gemaakt. De pizza wordt belegd met de unieke tomatensaus van zongerijpte tomaten en Domino’s signature kruidenmix, verse mozzarella en de typische kenmerken van een frikandel speciaal: stukjes frikandel, ui en een swirl van mayonaise en curry. Influencer Eke Bosman, beter bekend als Snackspert had de eer om de eerste Frikan’Dutchman te maken én te bezorgen.

Frikan’Dutchman Pizza

Als er één snack is in Nederland waar iedereen dol op is, dan is het wel de frikandel. Na een oproep van dé expert op het gebied van snacks, Eke Bosman, op social media, ontwikkelde chef Tyla Robinson een pizza met frikandel speciaal met de herkenbare ingrediënten van Domino’s pizza. “Met de Frikan’Dutchman kiezen we ervoor om het beste van twee werelden samen te brengen. Het resultaat is een exclusieve en originele pizza die tijdelijk verkrijgbaar is bij de vestigingen van Domino’s Pizza in heel Nederland”, zegt innovatiechef Tyla. Eke Bosman (Snackspert) voegt daaraan toe: ‘’Met de komst van de Frikan’Dutchman Pizza is de evolutie van de pizza ein-de-lijk voltooid. Dit is een droom die uitkomt voor heel veel snackliefhebbers.’’

Allereerste Pizza frikandel speciaal

Samen met de collega’s van Domino’s Pizza Hilversum maakte Eke gisteren de allereerste Frikan’Dutchman van Nederland. Natuurlijk werd er ook geproefd. Eke: “De lat voor deze pizza lag enorm hoog met alle verwachtingen die ik had, maar het resultaat is top. Het duurde even voordat ik het pizza’s maken helemaal onder de knie had, maar daardoor had ik ook voldoende gelegenheid om goed te proeven.” Eke bezorgde de allereerste pizza bij een tevreden klant die de pizza vol enthousiasme in ontvangst nam. Ook diverse radiostations werden verrast met deze bijzondere pizza.

De Frikan’Dutchman pizza is vanaf nu tijdelijk verkrijgbaar vanaf €5,95 bij Domino’s vestigingen in heel Nederland.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.