logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Pickwick Ice Tea is vernieuwd. Een bewuste keuze, onweerstaanbaar lekker en laag in calorieën.


IMG_7174 Wij hebben jarenlang ice tea gedronken, zo’n beetje vanaf het moment dat het in Nederland goed verkrijgbaar was. Ook al was het maar enkel in de smaken citroen en perzik! Inmiddels is dit verfrissende drankje veel verder ontwikkeld en groter gegroeid. Je zou kunnen zeggen dat ice tea inmiddels helemaal volwassen is geworden. Het is dan ook helemaal niet zo raar dat je grote theemerken terugziet op de verpakkingen van ice tea. Zoals bijvoorbeeld Pickwick Ice Tea. Een merk dat niet uit het Nederlandse theeschap weg te denken is. En laat dit merk nu met een paar nieuwe smaken op de proppen komen! Benieuwd hoe Pickwick Ice Tea wordt gemaakt? Zie hieronder een filmpje! Het fijne van deze nieuwe smaken is dat er geen gebruik is gemaakt van kunstmatige zoetstoffen en kleurstoffen. De ice tea is gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten, en bevat (zoals de meeste ice teas) aangenaam weinig calorieën – 38 kcal per glas, om precies te zijn. De vraag blijft natuurlijk: is de Pickwick Ice Tea toegankelijk genoeg om je kinderen voor te schotelen? Wij namen de proef op de som en kunnen gelukkig bevestigen dat het hier in goede aarde is ontvangen. Daarmee heb je een heerlijk verfrissend drankje voor de aankomende zomer, waar je met het hele gezin van kunt genieten. De nieuwe smaken van Pickwick ice tea zijn heerlijk fris en fruitig. Je proeft in iedere variant de pure smaak van (groene) thee, aangevuld met vruchtensap en gezoet met Stevia. Grappig om te zien dat sommige ingrediënten vervangen zijn door natuurlijke alternatieven. Zo is citroenzuur bijvoorbeeld vervangen door citroensap! Back to the basics dus, en dat is uiteindelijk goed voor iedereen.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Naast de vertrouwde Green Tea Citrus, Ice Tea Lemon en Ice Tea Peach zijn er twee nieuwe smaken geïntroduceerd: Earl Grey Jasmin, met een mooie volle theesmaak en een fris-zoet randje, en Green Tea Apple, waarbij de appelsmaak het wrange randje van groene thee perfect weet te compenseren. Deze nieuwe smaken zijn verkrijgbaar in een 1,5 liter verpakking, maar ook in handige meeneempakjes van 200 ml. Erg bijzonder zijn de Pickwick Ice Tea siropen, verkrijgbaar in de smaken Peach en Forest Fruit. Aanmaaklimonade zoals je hem nog nooit geproefd hebt! Hiermee bepaal je zelf de smaakintensiteit van je Ice Tea, en kun je de smaakbeleving per persoon aanpassen. Handig ook voor grootgebruikers 🙂 Je koopt de nieuwe Pickwick Ice Tea varianten in de supermarkt.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.