Win een supercompacte Philips USB-stick


Pico 3.0 64GB Dimensions

De Philips Pico USB Flash Drive 3.0 is een van de kleinste flash drives op de markt. Omdat hij zo ultracompact is kan je de Pico gewoon in de USB-poort van je notebook laten zitten. Ideaal voor onderweg: hij steekt nauwelijks uit dus kan je de notebook met stick en al in de tas stoppen. Dat compacte formaat komt in meer situaties goed van pas: de Pico is ook erg handig in car-audiosytemen. Door de zwarte kleur valt hij niet op, en omdat hij zo klein is stoot je er niet zomaar tegenaan. Of wat dacht je van uitbreiding van de opslag voor smart tv’s of computers waar weinig ruimte is om een reguliere USB flash drive te plaatsen?

Super Speed

Dankzij de USB 3.0 overdrachtssnelheid kun je (media)bestanden snel opslaan en delen, van en naar je computer. Denk daarbij aan foto’s, video’s en muziekbestanden. De overdrachtssnelheid van de Pico bedraagt maximaal 180MB/s waardoor ook grote multimediabestanden binnen enkele seconden worden opgeslagen en wachttijden aanzienlijk verkort worden. De opslagcapaciteit van 64GB is voldoende voor het opslaan van 18.000 foto’s of 11.000 MP3-bestanden.

Om de Philips Pico Flash Drive goed te laten werken is er geen app of software nodig waardoor je meteen aan de slag kunt met het opslaan van bestanden om bijvoorbeeld een snelle back-up te maken. De supercompacte behuizing is niet groter dan 1,5 x 2,3 x 0,8 cm. De Philips Pico Flash Drive 3.0 met een opslagcapaciteit van 64GB is verkrijgbaar bij elektronicaspeciaalzaken en webshops. Consumentenadviesprijs € 13,99. Ook beschikbaar met een opslagcapaciteit van 32GB (€ 9,99).

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Will avatar

  Ik heb graag meegedaan voor mijn kleinzoon.

 2. Willy avatar

  ik loot onwijs graag mee!!

 3. Anna ROGINSKA avatar
  Anna ROGINSKA

  Ik hou van foto’s maken. Ik zou zo’n geheugen gebruiken om mijn fotografische projecten op te slaan.

 4. romana avatar
  romana

  heel gaaf voor ons zoontje dat wij in januari 2023 verwachten deze foto’s wil je nooit kwijt raken en daarom zouden wij het graag willen winnen om dit extra goed op te kunnen slaan.

 5. Patrick Mertens avatar
  Patrick Mertens

  Kansje gewaagd

 6. Nicole Wanten avatar
  Nicole Wanten

  Toffe site ….altijd leuke dingen en verstaanbare uitleg

 7. Annemie Cornelis avatar
  Annemie Cornelis

  Doe heel graag mee

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.