logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Philips komt met slimme ultra efficiente buitenlampen op zonne-energie


Signify komt aankomend jaar met nieuwe Philips Radii-lampen met twee spannende technieken. Ten eerste werken ze op zonne-energie, maar ten tweede hebben ze ook een automatische koppelbaarheid. Als reactie op beweging activeren deze innovatieve sokkel- en wandlampen allemaal tegelijk, waardoor je thuiskomst en vertrek een veilige en gastvrije ervaring worden. Dankzij Signify’s geavanceerde Ultra Efficiënt-zonne-energietechnologie leveren deze nieuwe lampen betrouwbare prestaties met helder licht, zelfs onder veranderende weersomstandigheden. Een volledige lading geeft genoeg energie voor maximaal zes nachten verlichting.

Een verwelkomend lichtpad

Met de geautomatiseerde koppelbaarheidstechnologie van Philips kunnen alle lampen naadloos samenwerken. Zodra je de lampen inschakelt, worden ze automatisch met elkaar verbonden. Op het moment dat een van de lampen door beweging wordt geactiveerd, zulle alle lampen tegelijkertijd oplichten, waardoor een uitnodigende en veilige sfeer in uw buitenruimte ontstaat. Deze lampen zijn ontworpen met dubbele helderheid: ze stralen helderder licht uit bij bewegingsdetectie en zorgen ’s nachts voor zacht omgevingslicht.

Zonkracht voor ultra-efficiënte verlichting

Of het nu zonnig is of bewolkt, in de winter of de zomer, je kunt altijd rekenen op uitnodigend licht in jouw tuin of buitenruimte. De Ultra Efficiënt-technologie zorgt ervoor dat zelfs een waterig zonnetje voldoende is om constant helder licht te leveren. Uit laboratoriumtests van Signify blijkt dat de batterij minimaal 40 uur meegaat wanneer deze volledig is opgeladen. Omdat deze nieuwe lampen op zonne-energie werken, hoef je geen kabels in de tuin te leggen of je zorgen te maken over elektriciteitskosten.

Robuust ontwerp

Geniet het hele jaar door van uw buitenruimte. De automatisch koppelbare Philips-lampen met Ultra Efficiënt zonne-energie zijn ontworpen om te presteren in diverse weersomstandigheden en behouden hun helderheid, zelfs in de winter. Deze lampen zijn gebouwd om extreme temperaturen van -20°C tot 40°C te weerstaan, en ze zijn bestand tegen intense zonnestraling, UV-straling en zware regen, zonder dat dit leidt tot corrosie of roest. Bovendien hebben ze een lange levensduur van maximaal 50.000 uur en worden ze geleverd met een garantie van vijf jaar, waardoor ze uw buitenruimte langdurig van betrouwbare zonneverlichting voorzien.

“Bij Philips LED zijn we altijd bezig met innoveren om consumenten nog betere producten te bieden. Deze nieuwe Philips Radii automatisch koppelbare Ultra Efficient-lampen op zonne-energie zullen consumenten altijd voorzien van voldoende helder licht in hun buitenruimte. En ze zijn heel gemakkelijk te gebruiken, omdat ze automatisch worden ingeschakeld, waardoor consumenten zich veilig en welkom voelen. We zijn ervan overtuigd dat deze toevoeging aan ons Ultra Efficient-portfolio van groot voordeel zal zijn voor onze consumenten, en dat er binnenkort meer zonne-energie-introducties zullen volgen”, zegt Michael Rombouts, Business Unit Leader LED Lamps and Luminaires bij Signify.

Prijs en beschikbaarheid

Philips Radii automatisch koppelbare Ultra Efficient solarlampen (januari 2024)
EU: Sokkellamp EUR 99,99
EU: Wandlamp EUR 89,99

Ga voor meer informatie over de nieuwe Philips LED-buitenverlichtingsproducten naar www.lighting.philips.nl/consumer.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.