logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Philips lichtgewicht gamingheadsets

Headsets zijn accessoires die daadwerkelijk een verschil kunnen maken, maar soms worden onderschat: comfortabel en helder geluid kunnen zowel het werk als entertainment verbeteren, vooral tijdens gesprekken en langere gamesessies. Gaming is vandaag de dag zo meeslepend en complex geworden dat een goede game-set-up een voordeel met zich meebrengt. Door het geluid meteen in je oren te ontvangen en een microfoon te gebruiken voor communicatie tijdens de games ben je in het voordeel bij speltypes zoals battle royale, action RPG’s en MMORPG’s. Het lichtgewicht over-ear ontwerp, verstelbare hoofdband en zachte oorkussens zorgen voor een optimale pasvorm en langdurige comfort in twee modellen.

Philips TAGH301BL

De Philips TAGH301BK is een essentiële headset met kabel, gekenmerkt door een unieke hoofdband die je een gepersonaliseerde en comfortabele pasvorm geeft. Naast dat de hoogte versteld kan worden, biedt de headset ook een langdurig comfort door de zachte PU-oorkussens die koel aanvoelen. En met een gewicht van slechts 211 gram is het ook nog eens heerlijk licht! Voor eenvoudig en comfortabel gebruik, heeft de headset een 1,8-meter kabel met een universele 3,5 mm aansluiting. En de makkelijk te gebruiken, multifunctionele bediening (met mute-knop) en de kraakheldere microfoon voldoen aan de vraag van zowel gamers als professionals om productief en comfortabel online te chatten. De 40 mm neodymium speaker driver levert geluid zonder ruis of verstoring en zorgt tegelijkertijd voor een helder geluid met een rijke, volle bas. Het ontwerp, met een gesloten achterkant, levert een zeer goede geluidsisolatie zodat jij van elk detail kunt genieten; geluidsisolatie is essentieel wanneer je in een gehorige omgeving aan het gamen bent zodat je je volledig kunt concentreren op de game, zonder afleidingen.

Philips TAGH401BL

De Philips TAGH401BL headset is een stap omhoog voor gamers. De professionele en gerespecteerde Dirac HD/3D-geluidstechnologie levert een sterke verbetering in geluidskwaliteit met een nauwkeurige ruimtelijke positionering voor een natuurlijke en transparante geluidservaring. Deze functie is beschikbaar voor Windows PC-gebruikers. Zij kunnen de 3D- en HD-technologie direct vanuit de inline controls beheren na installatie. Deze precisie gebalanceerde speakers helpen je in meerdere games om ervoor te zorgen dat je nooit meer door een tegenstander wordt verrast. Met een gewicht van slechts 250 gram is hij voorzien van een verstelbare hoofdband voor een optimale pasvorm en langdurig draagcomfort dankzij de hoogteverstelling, zachte kussens en koel aanvoelende oorschelpen van PU-geheugenschuim.. Het ontwerp heeft aan elke kant een ademend wit licht en maakt ook compact opvouwen in meerdere richtingen mogelijk.De 2,5-meter lange kabel eindigt met een USB 2.0-ingang voor een natuurlijke verbinding en hogesnelheid data-overdracht, met daarnaast een inline-bediening waarbij het volume van de speakers geregeld kunnen worden en de microfoon kan worden gemutet. Met de inline-bediening schakel je makkelijk met surround sound tussen Stereo, 3D en HD. Niet langer onhandig schakelen tussen mute en unmute tijdens games; je bent altijd klaar om te communiceren met je teamgenoten. Je ervaart daarnaast geen abrupt luide tussenscènes omdat je snel het volume aan kunt passen.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Bram

Bram is 14 jaar oud en gaat naar het vierde jaar van het Gymnasium. Hij is een echte grappenmaker, leest ontzettend graag (en veel) en speelt vooral graag spelletjes. Niet alleen games, maar ook bordspellen en kaartspellen. Daarnaast bakt hij graag: en daar genieten we allemaal van!