logo-liggend-wit-donkerblauw

Nieuwe producten van Philips Hue Outdoor


Philips Hue voegt een paar nieuwe producten toe aan zijn portfolio, waarvan er twee zijn gericht op het buitenleven. Zo kun je jouw tuin en veranda verder personaliseren. Ze bieden echter ook een nieuwe wandschakelaarmodule die bestaande lichtschakelaars slim maakt, en een vernieuwde Philips Hue-dimschakelaar. Slimme verlichting voor binnen en buiten was nog nooit zo eenvoudig in gebruik.

Philips Hue Outdoor

Met de nieuwe Philips Hue Amarant verstraler kan je je buitenomgeving gelijkmatig aanstralen met het juiste sfeerlicht, winter en zomer. Kies je favoriete kleur in de Hue app en creëer unieke lichtvormen op grote objecten zoals muren, hekken en hagen. Het wallwash-effect met levendig licht in miljoenen kleuren wordt intenser door de metalen kap en versterkt de look en feel van een lege muur in de tuin of op het balkon. De Amarant kan op de vloer worden gemonteerd of ondersteboven op een overhangend dak om de buitenverlichting naar een hoger niveau te tillen. Als deel van de collectie laagspanningsarmaturen is de Amarant eenvoudig te installeren en uit te breiden met meer armaturen om je buitenomgeving om te toveren tot een sfeervolle oase.

De Philips Hue Appear, een populaire muurlamp in het portfolio, kreeg nu een roestvrijstalen afwerking en is gemakkelijk te installeren. De inox armatuur zorgt voor een krachtig op en neer zwevend lichteffect in (warm) wit en miljoenen lichtkleuren en geeft een luxueuze uitstraling aan je buitenomgeving. Het bevestigen van de Appear gebeurt in een handomdraai: monteer de lamp eenvoudig aan de muur met de pin-connector, ontspan en… geniet!

Slimme verlichtingsopties voor binnen

Je had vrienden over de vloer of je poetshulp kwam langs en ineens reageert je Philips Hue-verlichting niet meer zoals je wilt… Herkenbaar? De nieuwe Philips Hue wall switch module is de ideale aanvulling op elk Philips Hue-systeem. De module wordt geïnstalleerd achter je bestaande lichtschakelaars – het worden slimme schakelaars en met je Philips Hue-verlichting binnen handbereik. Of het nu via de app is of via spraakbesturing, je moet niet meer uit je zetel komen om de schakelaars te bedienen die een familielid of gast heeft uitgeschakeld. Bovendien kan je in de Hue app makkelijk lichtscènes selecteren en de werking van de schakelaar aanpassen om de sfeer nog meer te personaliseren. De Philips Hue wall switch module werkt op batterijen met een minimale gebruiksduur van vijf jaar.

Eén van de meest populaire Philips Hue-accessoires kreeg een upgrade: de Philips Hue dimmer switch. Met de vernieuwde dimmer switch kan je jouw Philips Hue-verlichting nog intuïtiever bedienen. Zet je lampen feller, dim ze, blader door lichtscènes of stel het licht in dat het beste past bij het moment van de dag. Bovendien werd het design aangepast zodat de dimmer switch nu ook mooi past over je bestaande schakelaaropening, zonder rare rafelrandjes. En hij werkt draadloos. Bevestig de dimmer waar je maar wilt of gebruik de magnetische achterkant. Liever in de hand? Dan werkt de dimmer switch ook als handige afstandsbediening.

Beschikbaarheid en adviesprijzen

  • Philips Hue Amarant Verstraler (vanaf 26 januari) – €149,99
  • Philips Hue Appear Muurlamp met roestvrijstalen afwerking (vanaf 26 januari) – € 149,99
  • Philips Hue wall switch module (vanaf 9 maart) – € 39,99 (1-pack) / € 69,99 (2-pack)
  • Philips Hue dimmer switch, nieuwe versie (vanaf 26 januari) – € 19,99

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou: