logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Review: Philips Hue Go Portable Lamp

Philips Hue is een briljant systeem om je lichtopstelling in huis vorm te geven. Maar wist je dat ze veel verder gaan dan alleen peertjes en plafondlampen? Nu is het tijd voor een nieuwe slimme lamp: de draagbare Philips Hue Go Portable!

Sfeer in huis

Deze gezellige tafellamp (want laten we eerlijk zijn – zo ziet hij er wel uit) heeft bijzondere techniek onder de motorkap. Zo is hij voorzien van een ingebouwde accu, die tot 48 uur licht kan geven. Met 3 tot 4 uur op zijn basisstation is hij weer helemaal volgeladen en kan hij er weer uren tegenaan. Zo kun je de lamp dus in een hoekje op een tafel zetten als sfeerlampje, maar ook verplaatsen naar de keukentafel als je daar extra licht wil. Dankzij de waterdichte afwerking kun je hem zelfs mee naar buiten nemen om de zwoele zomeravonden nog langer te laten voortduren!

Bediening

De Philips Hue Go Portable tafellamp kun je natuurlijk programmeren en via de app bedienen, of via de vele accessoires die het assortiment van Hue rijk is. Maar… er zit ook gewoon een knop op de bovenkant van de lamp. Daarmee schakel je de lamp in en uit, maar loop je ook door verschillende voorinstellingen heen, van helder wit licht tot sfeerlicht, van kaarslicht tot verschillende kleuren. Ideaal, want op die manier heb je dus geen extra schakelaars nodig en hoef je niet telkens de app te openen (of aan Google te vragen of de lamp aan mag). Wil je een andere kleur of helderheid? Dan stel je die makkelijk in via de Hue app.

Sfeer voor ieder moment en op iedere plek

Dankzij de veelzijdigheid van het Hue-concept kun je de lichtkleur aanpassen naar ieder gewenst moment van de dag – en dat schept mogelijkheden te over. Zo kun je hem op je bureau plaatsen en inschakelen als sfeerlicht tijdens het kijken van een filmpje of helder wit licht voor een energieke werkdag, laten meekleuren met je muziek met Hue Sync en zelfs buiten op tafel gezellig laten flakkeren als een kaarsje – dankzij de IP54 classificatie is hij beschermd tegen opspattend water uit alle richtingen. Zelfs zware regenval en andere weersomstandigheden zijn geen probleem!


Ga direct naar Hue Go Portable tafellamp op BOL.com.

Recensie over Hue Go Portable tafellamp

CooleSuggesties topper

Deze stoere tafellamp ziet er gezellig uit, maar heeft heel wat in zijn mars. Zo op een tafel of op je bureau is het een veelzijdige tafellamp, maar dankzij de ingebouwd accu pak je hem zo van zijn houder af om hem buiten neer te zetten op je terras of zithoek. Je kunt de lichtkleur en -intensiteit instellen via de app, maar heel praktisch vond ik ook de knop op de bovenzijde, waarmee je hem kunt bedienen. Natuurlijk kun je de lamp ook bedienen via de Google Assistent.

Score: 9


Informatie

Hue Go Portable tafellamp
Meer weten? Klik hier.
Adviesprijs: 159 euro.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.