logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Philips introduceert Hue Candle: de kleurenlamp met kleine fitting

Philips Lighting introduceert de Philips Hue Candle, een E14 kaarslamp met kleine fitting die regelbare LED-sfeerverlichting – van romantische sfeerverlichting tot helder licht voor een energieke sfeer – in de hele woning mogelijk maakt. De kaarslamp wordt doorgaans gebruikt in decoratieve armaturen en is vanaf eind april verkrijgbaar in zowel White Ambiance als White & Color Ambiance. De kleurtemperatuur heeft een bereik van 2200 K tot 6500 K.

Volop sfeer met Philips Hue White & Color Ambiance kaarslamp

Hue is het meest uitgebreide connected verlichtingssysteem van Philips. De nieuwe kaarslamp geeft sfeer aan iedere ruimte. De lampen zijn eenvoudig te synchroniseren met muziek, TV of games en te bedienen via een smartphone, de schakelaar of andere slimme accessoires. Zo creëer je snel de ideale sfeer voor elk moment. Philips Hue White Ambiance werkt eenvoudig met behulp van de Philips Hue app en won onlangs een prestigieuze IF Product Design Award. “De kaarslamp is een belangrijke volgende stap die er voor zorgt dat je Philips Hue in alle kamers kunt gebruiken. Zo heb je nu de vrijheid om verlichting op eenvoudige wijze in de hele woning te regelen”, zegt Sridhar Kumaraswamy, Business Leader Connected Home Systems bij Philips Lighting. De Philips Hue E14 kaarslamp heeft een lichtopbrengst van maximaal 470 lumen, wat te vergelijken is met een 40 watt gloeilamp. De nieuwe kaarslamp is een aanvulling op de huidige reeks Philips Hue-lampen, bestaande uit: E27 en GU-10. De nieuwe Philips Hue White & Color Ambiance kaarslamp is vanaf eind april in Nederland verkrijgbaar, voor een adviesprijs van 59,95 EUR.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.