logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gadgetnieuws: Philips Evnia 49M2C8900L gaming monitor

De Philips 8000-serie krijgt een toffe uitbreiding. Onlangs kondigden ze de gloednieuwe Evnia 49M2C8900L monitor aan, en dat is iets om enthousiast over te zijn.

Ultieme game-ervaring

Waarom is de Evnia 49M2C8900L zo’n game-changer? Deze monitor is ontworpen met de nieuwste technologieën om jou de meest meeslepende en hoogwaardige game-ervaring te bieden die je je maar kunt voorstellen. Met zijn QD OLED-paneel en een indrukwekkend 32:9 SuperWide-scherm van 48,9-inch, inclusief DQHD-resolutie (5210 x 1440), ben je verzekerd van adembenemende beelden die je helemaal in het spel zuigen.

Indrukwekkende snelheid en geluid

Maar wacht, er is meer! Deze monitor is niet alleen een lust voor het oog, maar hij levert ook indrukwekkende prestaties. Met een verversingssnelheid tot wel 144Hz en Philips’ SmartImage Game-technologie, ben je verzekerd van soepele gameplay en verbluffende beelden. En laten we het niet vergeten, de DTS Sound met krachtige 30W-output dompelt je onder in een sonische wereld die je echt laat voelen alsof je midden in de actie zit.

Ontworpen voor dagelijks gebruik

Maar hier eindigt het niet. Philips heeft ervoor gezorgd dat de Evnia 49M2C8900L niet alleen een hoogwaardige gaming-monitor is, maar ook perfect geschikt is voor dagelijks gebruik. Met handige functies zoals de MultiClient geïntegreerde KVM-switch en de in hoogte verstelbare standaard, is deze monitor ideaal voor zowel werk als ontspanning. En laten we eerlijk zijn, het moderne ontwerp van deze monitor, bekroond met de Red Dot Design Award en de iF Design Award van 2023, maakt hem ook een pronkstuk in elke kamer.

Prijs en beschikbaarheid

De Philips Evnia 49M2C8900L is nu verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 999,00.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.