logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Geef je interieur een boost met deze grote industriële Philips lampen


Signify, de wereldleider in verlichting, brengt een nieuwe collectie extra grote Philips-ledlampen op de markt. Ze zijn geïnspireerd op de ouderwetse kooldraad-lampen in vuurtorens, maar maken gebruik van de beste en nieuwste led-technieken. Geweldig dus, voor wanneer je een industrial chique of vintage accent wil. De lampen zijn perfect als opvallend middelpunt in je kamer, maar je kunt ze ook goed combineren in een groepje bij elkaar.

Speciale functies

De nieuwe led-lampen zijn bovendien dimbaar, zodat je precies de juiste sfeer kunt maken voor elke gelegenheid of stemming. Of het nu gaat om een ​​gezellige etentje of een familiebijeenkomst. Er zijn twee series ontworpen met verschillende uitstralingen in gedachten: het vintage-assortiment voor een traditionele ambiance en het moderne assortiment voor een minimalistische en eigentijdse indruk. Bij beide series is aandacht besteed aan de vorm van de gloeidraad, de coating van de lampen en het bijbehorende snoer.


Op zoek naar coole gadgets?

Stoere vorm

Zo’n grote lamp valt natuurlijk direct in het oog. Het is dan ook niet vreemd dat er veel aandacht is geschonken aan de vorm van de lamp zelf. Zo kun je ze verkrijgen in de vormen ‘Globe’, ‘Teardrop’ en ‘buisvormig’. De lampen kunnen worden geleverd met een snoer van twee meter en kunnen afzonderlijk worden gemonteerd of in groepen worden gehangen om meer visuele impact te maken.

Kwaliteit

De lampen in beide reeksen hebben een levensduur van 15.000 branduren wat in de praktijk overeenkomt met meer dan 13 jaar. Het vintage-assortiment heeft een kleurtemperatuur van 2000 Kelvin in een E27 fitting en levert 470 lumen (40 Watt gloeilamp); het moderne assortiment heeft een kleurtemperatuur van 4000 Kelvin in een E27-fitting en levert 270 lumen (25 Watt gloeilamp). Het Philips vintage deco-assortiment heeft een adviesprijs van EUR 49,99; het moderne deco-assortiment heeft een adviesprijs vanaf EUR 39,99. Deze nieuwe decoratieve ledlampen zijn te koop in alle grote bouwmarkten, verlichtingsspeciaalzaken en online.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.