logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Win een Philips Click USB-C flashdrive van 512GB



De nieuwe Philips Click USB-flashdrive is ontworpen voor gebruiksgemak. Met een eenvoudige klik komt de connector tevoorschijn, klaar om aan te sluiten op smartphones, tablets, laptops en pc’s met een USB-C poort. Na gebruik klikt de connector weer gemakkelijk terug, zodat deze optimaal beschermd is zonder gedoe met losse dopjes die makkelijk kwijt kunnen raken.

Snelheid voorop

De compacte en kleurrijke Philips Click USB-C flashdrive biedt leessnelheden tot 120MB/s. Dankzij USB 3.2 Gen 1 technologie verloopt de gegevensoverdracht efficiënt en razendsnel. Hierdoor bespaar je kostbare tijd bij het overzetten van bestanden, foto’s, games en video’s, die in een oogwenk toegankelijk zijn. Het is ook ideaal om bestanden te delen.

Compact ontwerp

Door zijn kleine formaat past de flashdrive gemakkelijk in je broekzak, handtas of laptoptas, zodat je je gegevens overal mee naartoe kunt nemen zonder concessies te doen aan draagbaarheid. De Philips Click is verkrijgbaar in vijf opslagcapaciteiten: 32, 64, 128, 256 en 512 GB.

Informatie

De Philips Click USB-C flashdrive, voorzien van USB 3.2 Gen 1 en een geïntegreerd kliksysteem, is verkrijgbaar bij elektronica speciaalzaken en webshops. De consumentenadviesprijs varieert van € 11,99 (32GB) tot € 53,99 (512GB). Voor meer informatie, ga naar philips-media.com.

Winnen

Wij mogen een Philips Click USB-C Flashdrive van 512 GB verloten. Je kunt ons winformulier invullen tot en met 05 juni.

Deze prijsvraag is afgelopen


Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.