logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Philips komt met Airfryer XXL die makkelijker schoon te maken is

Philips introduceert de krachtigste[3] Airfryer ooit voor iedereen die gezond wil eten, maar geen concessie wil doen tijdens het koken. Door de vernieuwde Twin TurboStar-technologie blijft de smaak optimaal bewaard, terwijl vet actief uit gerechten wordt verwijderd. Het verwijderde vet wordt dan opgevangen in een bakje en deze kan eenvoudig geleegd en schoongemaakt worden. Ondanks dat je nauwelijks olie hoeft te gebruiken worden de gerechten en snacks net zo knapperig en goudbruin als je gewend bent, maar bevatten tot wel 90% minder vet.[4] Zo kun je gemakkelijk en lekker grillen, bakken, braden en frituren en hoef je geen verleiding te weerstaan; geniet!

De optimale crispy bite – nu ook met warmhoudmodus

De Philips Airfryer XXL heeft een extra groot gezinsformaat en is snel opgewarmd. Dankzij de warme lucht worden gerechten gelijkmatig bereid – ook al worden de ingrediënten opeengestapeld. Zijn de zoete aardappelfrietjes of Aziatische viskroketjes iets te vroeg klaar? Dan kunnen ze tot wel 30 minuten warm gehouden worden met de speciale warmhoudmodus.

Eenvoudig in gebruik en super snel schoon

De Airfryer XXL is gebruiksvriendelijk en beschikt over vijf voorgeprogrammeerde kookprogramma’s die een optimale bereiding ondersteunen. Het apparaat beschikt over een QuickClean-mand met antiaanbaklaag en het uitneembare rooster is binnen een handomdraai weer schoon. Bovendien zijn alle verwijderbare onderdelen vaatwasmachinebestendig – die bekende frituurgeur behoort officieel tot het verleden.

Prijs en beschikbaarheid

De Philips XXL Avance (zwart/digitaal), inclusief receptenboekje voor je Airfryer recepten, is verkrijgbaar vanaf september 2017 en heeft een adviesprijs van € 279,99. De analoge versie is verkrijgbaar in wit of zwart tegen een adviesprijs van € 249,99. Op de speciale Airfryer XXL website van Philips lees je meer over de mogelijkheden en accessoires.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.