logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Persoonlijke kerstkaarten maken


Er is een reden waarom december als de ‘gezelligste maand van het jaar’ wordt bestempeld. De naderende feestdagen roepen ieder jaar weer een groot gevoel van saamhorigheid op. We brengen tijd door met familie en vrienden en willen onze dierbaren laten weten dat er aan ze gedacht wordt. Via de site van Albelli kun jij dit jaar heel gemakkelijk een persoonlijke kerstkaart maken om hen fijne feestdagen toe te wensen. Kies uit een van de vele kerstdesigns en voeg je eigen foto toe. Een kerstman kan de was doen!

Tegenwoordig is er ook een trend om – als je ze toch ziet – mensen de kaarten direct te geven. Bij een kerstdiner bijvoorbeeld, of bij ander gezellige momenten waar je bij elkaar komt. Daardoor heb je bovendien wat meer speling als het aankomt op het maken van je eigen, persoonlijke kerstkaart. En bij Albelli wordt je dat wel heel gemakkelijk gemaakt!

90A8C300-0E4B-470B-8681-CFAA63E55109

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.