logo-liggend-wit-donkerblauw

Druk je eigen stempel op je interieur


Ieder interieur is (gelukkig) anders, maar vaak zie je wel dezelfde elementen. De moeilijkheid zit hem vaak in het vinden van originele, toffe items die je huis helemaal ‘jou’ maken. Het komt vaak neer op het vinden van die juiste webshop of winkel, waar ze accessoires hebben die bij jouw stijl en interieur passen. En soms moet je daarbij gewoon even de handen uit de mouwen steken!

fotos fotomuur polaroid

Persoonlijk element

Het mooiste is natuurlijk als je een persoonlijk element toevoegt aan je interieur. Vroeger waren dat vooral souvenirs uit verre landen, maar de laatste jaren (aangezien de meeste mensen dezelfde trendy vakantiebestemmingen najagen) zijn het foto’s geworden die bij jou passen – of waar jullie zelf op te zien zijn. Studenten hebben vaak een koelkast vol foto’s, vastgekleefd met magneten. Dan zie je pas echt wie ze zijn. Gezinnen (die ook wat meer te besteden hebben) pakken het liever iets volwassener aan. Je kent vast wel de canvasdoeken of houten panelen waar studiofoto’s of goed gelukte vakantiekiekjes op zijn gedrukt, maar er zijn meer mogelijkheden dan dat. Want wat als je een volwassen versie van die te gekke koelkastfoto’s kunt maken? Een muur vol toffe vierkante foto’s, bijvoorbeeld?

Modulaire fotomuur

Het is even zoeken, maar uiteindelijk kwam ik bij Modulari terecht. Daar kun je compacte foto’s laten afdrukken op forex, plexiglas of aluminium. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen uitstraling en maakt al dat het in meer of mindere mate bij je interieur. Op die manier kun je al een stempel zetten op je interieur. Met de panelen van Modulari kun je dus die fotomuur maken, met een unieke stijl. De panelen kun je namelijk bestellen in een ronde, vierkante of zeshoekige variant. Hoe gaaf is dat, om je foto’s strak naast elkaar te hebben in een strakke vorm en styling? Het enige wat jij moet doen is een muurcirkel set samenstellen. Of een set vierkanten of zeshoeken, natuurlijk. Omdat het misschien een tikje heftig wordt om alleen maar foto’s te zien (en om verschillende stijlen toch een beetje te laten matchen) kun je kiezen voor panelen in effen kleuren, citaten of natuurlijke materialen, zoals kurk of spiegels.

Verandering van wand doet kijken

Het leuke van de Modulari panelen is dat je ze vastkleeft met magneten. Je plakt magneten met een verwijderbare tape op de muur, waar je vervolgens de panelen aan vast kunt hangen. Zo kun je ze heel makkelijk vervangen door andere panelen of op een andere manier indelen. Wil je bepaalde foto’s een update geven? Dat kan dus gewoon! Bestel nieuwe panelen met je nieuwe foto’s en haal de oude van de muur. Bewaar ze nog wel even, zodat je ze altijd weer terug kunt hangen. Zo ben je altijd bij de tijd, kun je nieuwe herinneringen laten zien of kun je jouw wanddecoratie aanpassen op je nieuwe interieurstijl (of de tijd van het jaar! Kerstpanelen? Die heb je zo gedrukt!)

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.