logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Suggestie: Disney’s ‘Frozen’ als Sing-A-Long in de bioscoop


Wegens de enorme populariteit van Disney’s Frozen brengt The Walt Disney Company de komende feestdagen een speciale Frozen Sing-A-Long versie in de Nederlandse bioscopen uit. Met meer dan 20.000 verkochte platen bereikte de soundtrack van deze hitfilm de gouden status. In het TV programma Life 4You werden de voice cast leden Willemijn Verkaik (Elsa) en Carlo Boszhard (Olaf) vandaag verrast met de uitreiking van de gouden award. Zelden wordt een soundtrack goud en dit bewijst eens temeer hoe populair ‘Frozen’ bij het Nederlandse publiek is.

Vanaf zondag 14 december kun je in de Nederlandse bioscopen voor het eerst meezingen met de Frozen Sing-A- Long. Een magische sneeuwvlok geeft de maat aan bij de ondertitels, zodat het bioscooppubliek uit volle borst alle favoriete nummers kan meezingen van deze met met 2 Oscars® bekroonde hitfilm. Al eerder werd in de Verenigde Staten de Frozen Sing-A-Long in de bioscoop vertoond, compleet met publiek verkleed als Anna, Elsa, Olaf of een van de andere karakters uit de film. Dit bleek een enorm succes en nu is dan ook Nederland aan de beurt.

OVER “FROZEN”

Frozen speelt zich af in een vervloekt koninkrijk dat omhuld is door een strenge eeuwige winter. Om een einde te maken aan de betovering besluit Anna, een dromerige en onbevreesde optimist, samen te werken met Kristoff, een stoere bergbewoner. Met elkaar maken zij een spannende reis om Anna’s zus, de ijskoude sneeuwkoningin Elsa, te vinden zodat ze samen de ijzige vloek over het koninkrijk te kunnen opheffen. Tijdens hun avontuur krijgen ze gezelschap van een grappige sneeuwpop genaamd Olaf en samen moeten ze ijskoude extreme temperaturen zien te overleven en vreemde wezens, trollen en andere magie trotseren. Ze gaan de koude strijd aan in een race tegen de klok, om zo het koninkrijk te redden van ondergang.

Persbericht Frozen Sing-A- Long in de bioscoop Gouden Plaat.docx

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.