logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Suggestie: Puzzle & Roll Foam, uw beste puzzelmaatje!


Niets is leuker dan in de woonkamer aan de eettafel gezellig met het gezin aan een puzzel te werken. In de accessoireslijn Puzzle Mates van Koninklijke Jumbo verschijnt een handige accessoire, waarmee je deze puzzel binnen een oogwenk kunt opruimen en de eettafel weer vrij heeft. Met de Puzzle & Roll Foam berg je eenvoudig jouw nog niet afgemaakte puzzel op. Wanneer je de puzzel wilt afmaken, pak je hem er weer gemakkelijk bij en ga je verder waar u was gebleven. Puzzle Mates maakt het puzzelaars nog makkelijker om hun hobby uit te oefenen!

Puzzle & Roll Foam

Met de Puzzle & Roll Foam kun je gemakkelijk elke nog niet afgemaakte puzzel en losse puzzelstukjes opbergen en vervoeren. Leg de puzzelstukjes op de mat en rol deze daarna om de buis heen. Door het speciale vilt blijven alle puzzelstukjes precies op hun plaats. De puzzel kan op deze manier gemakkelijk worden opgeborgen en vervoerd. Waar en wanneer je maar wilt kun je de puzzel weer tevoorschijn halen om hem af te maken.

Verkoopadviesprijs € 14,99

Speelgoed en spellen koop je bij:

Over Puzzle Mates
Puzzle Mates is de complete lijn puzzelaccessoires van Koninklijke Jumbo met handige hulpmiddelen die het puzzelaars nog makkelijker maakt om hun hobby uit te oefenen. In deze lijn verschenen eerder onder meer de Puzzle Mates Sorteerlades, Portapuzzle Standard enPortapuzzle Pro. Met de Sorteerlades kunnen puzzelaars gemakkelijk hun puzzelstukjes sorteren op kleur of vorm. Na het puzzelen kunnen de lades op elkaar worden gestapeld en worden afgesloten met de transparante deksel. De Portapuzzle Standard is een lichte, maar stevige map waar puzzels tot 1500 stukjes makkelijk in opgeborgen en vervoerd kunnen worden. Door de unieke bekleding blijven de puzzelstukjes op hun plaats. De Portapuzzle Pro is een mooie draagmap om de puzzel mee te vervoeren of om op te puzzelen. De draagmap kan zowel plat als schuin gebruikt worden voor puzzels tot 1000 stukjes. Door de Portapuzzle Pro schuin te gebruiken, is het puzzelcomfort vele malen groter. Daarnaast is een speciale klem bijgesloten, zodat u de doos aan het bord kunt bevestigen en het puzzelvoorbeeld recht voor u heeft. Puzzle Mates is uw beste puzzelmaatje en verkrijgbaar in speelgoedwinkels en online winkels.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.