logo-liggend-wit-donkerblauw

Star Wars: The Force Awakens is vanaf 6 april thuis te bekijken


Star Wars: The Force Awakens, verbrak met 2 miljard dollar aan ticketverkoop wereldwijd alle filmrecords. En jij kunt ‘m binnenkort ook thuis bekijken, want de film is vanaf 6 april verkrijgbaar op Digital Download, DVD, Blu-Ray en Video On Demand.

Naast de diverse platformen waarmee Star Wars: The Force Awakens nu ook thuis te zien is, krijgen liefhebbers de mogelijkheid de film in verschillende Limited Editions aan te schaffen. Zo komt op 16 april de Blu-Ray™ uit met een Limited Edition sleeve. Daarmee kan de koper kiezen voor de Dark Side of de Light Side. Uniek is de Limited Edition Steelbook, met daarin de DVD, Blu-Ray™  en alle extra bonusmaterialen. 

Films koop je online bij:

Een exclusieve documentaire –onderdeel van de bonusmaterialen- zal de fans op een reis achter de schermen meenemen en laten zien wat er kwam kijken bij het maken van Star Wars: The Force Awakens. Het bonusmateriaal zal verder bestaan uit niet eerder vertoonde scenes en interviews met zowel de makers als acteurs, die lang bewaarde Star Wars-geheimen zullen onthullen. 

De bonusmaterialen zijn exclusief beschikbaar Digital Download en Blu-Ray: 

·         Geheimen van The Force Awakens: Een reis door de film – Ontdek hoe Star Wars: The Force Awakens tot stand is gekomen in deze korte documentaire. Goed bewaarde geheimen worden gedeeld door zowel cast- als crewleden.

·         Het verhaal ontwaakt: Eerste leessessie – Oude bekenden én nieuwe castleden blikken terug op de eerste keer dat zij gezamenlijk het script doornamen.

·         BB-8 bouwen – Hoe brachten de filmmakers deze nieuwe droid tot leven op het witte doek? Hoe werd deze absolute publieksfavoriet gebouwd en toevoegd aan de bestaande Star Wars universe.

·         Wezens en vakwerk– Aanschouw hoe de makers nieuwe wezens tot leven brengen in Star Wars: The Force Awakens.

·         Blauwdruk van een strijd: Gevecht in de sneeuw  – Een blauwdruk van de gevechtsscenes. Beleef het lightsaber gevecht tussen Rey en Kylo Ren.

·         John Williams: De zevende symfonie – Deze legendarische componist deelt zijn persoonlijke ervaringen over zijn werk voor Star Wars: The Force Awakens.

·         ILM: De visuele magie van de Force – Werp een blik op het tot stand komen de artistieke en visuele effecten van de film.

·         Force For Change – Helden komen voorbij in alle soorten en maten. Zie zelf hoe het Star Wars: Force for Change initiatief Star Wars-fans uit de gehele wereld samenbrengt en hoe zij de Force gebruiken om anderen te helpen.

·         Plus Deleted Scenes

* Aanbieding van bonusmaterialen kan verschillen per verkooppunt.

STAR WARS: THE FORCE AWAKENS

Wanneer Kylo Ren en de sinistere First Order uit de as van het Keizerrijk herrijzen, is Luke Skywalker vermist terwijl het sterrenstelsel hem het hardst nodig heeft. Het is aan Rey, een wrakverzamelaar uit de woestijn, en Finn, een voormalig Stormtrooper, om de krachten te bundelen met Han Solo en Chewbacca in een wanhopige zoektocht naar de enige hoop om vrede te brengen in het sterrenstelsel.

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams verenigen hun krachten en nemen je mee terug naar ‘the Galaxy far far away’ wanneer Star Wars terug keert naar het witte doek met Star Wars: The Force Awakens.

In de film spelen Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew en Max Von Sydow. Kathleen Kennedy, J.J. Abrams en Bryan Burk produceren de film met Tommy Harper en Jason McGatlin als uitvoerend producent. Het scenario is geschreven door J.J. Abrams & Lawrence Kasdan en Michael Arndt. De muzikale legende John Williams, die ook de soundtrack van de vorige zes films verzorgde, keerde terug om ook weer voor Star Wars: The Force Awakens de muziek te componeren. Dit leverde hem zijn 50e Oscar® nominatie op.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.