De perfecte dvd-box voor iedereen… met winactie!

Wie houdt er nu niet van een goede film of serie? De een leeft ervoor, de ander neemt er rustig de tijd voor en plant zo nu en dan een filmavondje in. Wat voor kijker je ook bent, als je nog op zoek bent naar een geschikt cadeau is er voor ieder wel wat wils. Wij zetten alvast een aantal gave suggesties van Warner Bros voor je op een rij!

Films koop je online bij:

game of thrones 1 2

Game of Thrones

Perfect voor iedereen die de serie nog niet heeft gezien, maar ook voor al die fans die er niet genoeg van kunnen krijgen! De serie is gebundeld in sets met elk twee seizoenen. Dat staat niet alleen gaaf in de kast, maar geeft je ook de mogelijkheid om de serie in fasen cadeau te doen of om alleen de laatste seizoenen cadeau te doen. Winter is coming… tijd om de zeven koninkrijken te ontdekken en mee te leven met alle spannende verwikkelingen in deze magische wereld vol draken en magie!

the 100

The 100

Nog zo’n innemende serie, welke vooral gericht is op tieners. In The 100, die inmiddels 5 seizoenen kent, volg je 100 mensen in een post-apocalyptische wereld die hun weg moeten zien te vinden in het verwoeste landschap van een wereld die ooit het paradijs was. Een spannende serie, gebaseerd op de gelijknamige en super succesvolle boekenserie. Voor fans is er nu een verzamelset met alle vijf de seizoenen gebundeld!

Ga direct naar The 100, seizoen 1-5 op BOL.com.

matrix trilogie

The Matrix trilogie

Wie zegt dat er vroeger weinig spannende en goede sci-fi films zijn gemaakt, kent overduidelijk The Matrix nog niet. Deze baanbrekende film leverde bovendien twee vervolgfilms op, die minstens zo intrigerend zijn als het eerste deel. Neem de rode pil en duik in de wereld van The Matrix, verbaas je over deze toekomstige wereld en een meer dan coole Keanu Reeves in deze spectaculaire filmreeks.

Ga direct naar The Matrix trilogie op BOL.com.

harry potter

De wereld van Harry Potter

Onverminderd populair, de acht spannende boekadaptaties van J.K. Rowling’s Harry Potter. Ga tijdens de donkere december dagen weer lekker zitten voor alle avonturen van Harry, Hermione en Ron in hun strijd tegen ‘He Who Must Not Be Named’. Nu tijdelijk verkrijgbaar met een Harry Potter pluche. Een mysterieuze kracht laat een spoor van vernieling achter in de straten van het New York van 1926, waardoor de tovenaarsgemeenschap dreigt te worden ontmaskerd. Ontdek in de wereld van Fantastic Beasts wat er zich allemaal afspeelde voor Harry Potter ten tonele kwam.

Ga direct naar Harry Potter collection op BOL.com.

batman 4k

Batman in 4K

Voor het eerst verkrijgbaar in 4K Ultra HD, de vier iconische Batman films die de superheld introduceerden bij het grote filmpubliek, Batman (1989), Batman Returns (1992), Batman Forever (1995) en Batman & Robin (1997), plus heel veel extra’s en uniek beeldmateriaal. Niet alle vier de films vielen bij iedereen even goed in de aarde, mede door de wisselende acteurs die de rol van Batman op zich namen, maar dankzij de trouwe verhaallijn die dicht op de comics ligt en de unieke styling maken ze stuk voor stuk indruk! Voor fans van het nieuwe werk – er is ook een Dark Knight-box in 4K!

Ga direct naar Batman collection in 4K op BOL.com.

dc comics movie collection

DC Comics Movie Collection

De grootste hoeveelheid aandacht van de DC-comics-films gaat natuurlijk naar Batman en Superman. Toch zin er heel wat superhelden die het witte doek hebben gehaald. In deze DC Comics verzamelbox vind je films die de afgelopen jaren zijn verschenen over bekende en wat minder bekende superhelden. Dompel je tijdens de feestdagen onder in het DC Universum met maar liefst 7 films in één verzamelbox: Shazam, Aquaman, Justice League, Wonder Woman, Suicide Squad, Batman v Superman: Damn of Justice en Man of Steel.

Ga direct naar DC Comics Movie Collection op BOL.com.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. A. avatar
  A.

  Games of thrones gemist dus wil deze echt zien

 2. Cuypers Marita avatar
  Cuypers Marita

  Als ‘coole’ schoonmoeder doe ik mee voor mijn schoonzoon, ik weet dat hij DC comics leuk vind, daarom zou dit een ideaal cadeautje voor hem zijn!

 3. Will Langenberg avatar
  Will Langenberg

  Wow, wat een mooie actie.
  The 100, daar ga ik voor.
  Kende de serie niet, maar vind het erg spannend.
  Ben een SF fan.
  Heb graag meegedaan.

 4. Stephanie avatar

  Kan bijna niet kiezen haha gezien ik fan ben van Marvel, DC, Harry Potter, Game of Thrones haha. Supertof deze wedstrijd! Zou een heerlijk cadeau zijn voor m’n zwangerschapsverlof, alle tijd van de wereld.

 5. Joost Kampmeijer avatar
  Joost Kampmeijer

  Wow, wat een mooie actie Succes allemaal.

 6. Manuëla Praat avatar
  Manuëla Praat

  Voor ieder wat wils met de feestdagen om van te genieten, leuke actie.

 7. Gabriëlle Praat avatar
  Gabriëlle Praat

  Hele leuke actie met de feestdagen.

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.