logo-liggend-wit-donkerblauw

Perfect gedimd licht in huis met de nieuwe draadloze dimmer van Philips Hue


image001

Philips introduceert een draadloze dimmodule voor Philips Hue voor perfect gedimd licht in huis. De dimmer van Philips Hue hoeft niet geïnstalleerd te worden en kan direct uit de verpakking gebruikt worden om verlichting in huis te dimmen. Je hebt niet eens de Hue bridge nodig!

Perfect gedimd licht en overal te gebruiken

Het pakket bestaat uit een witte Philips Hue-lamp en een draagbare dimlichtschakelaar die werkt op batterijen. De dimmer bestaat een basisplaat die bevestigd kan worden aan de muur en een dimlichtschakelaar. Omdat de dimmer geen snoeren of draden heeft hoeven er ook geen gaten geboord te worden in huis. De dimmer kan als wandschakelaar gebruikt worden maar ook als afstandbediening omdat de dimlichtschakelaar makkelijk van de basisplaat afgehaald kan worden. 

Sfeerverlichting zonder flikkeringen

Conventionele LED-dimmers zijn vaak duur om te vervangen en kunnen flikkerend, zoemend licht produceren. Met behulp van de afstandsbediening kan de helderheid van de witte Philips Hue-lamp geleidelijk aangepast worden tot de lamp uit is, zonder enige flikkering. Met de dimmer kunnen er tot tien witte Philips Hue-lampen tegelijkertijd bediend worden, zodat de helderheid van een kamer of ruimte eenvoudig aangepast kan worden. 

Andere Philips Hue compatibele producten in huis, kunnen eenvoudig aan de dimlichtschakelaar worden gekoppeld met behulp van de Philips Hue Bridge. 

De draadloze Philips Hue-dimmer is vanaf september 2015 verkrijgbaar voor een adviesprijs van €39,95. De adviesprijs van een enkele witte Philips Hue-lamp is €19,95. Klik hier voor meer informatie over Hue.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. […] meer automatiseren! Naast het schakelen met de app kun je ook kiezen voor een losse schakelaar of dimmer. Zelfs een bewegingsmelder behoort tot de […]


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.