logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Filmnieuws: Perfect Addiction

Perfect Addition is internationaal beschikbaar op Prime Video in het voorjaar van 2023. Regisseur Castille Landon zet de toon voor het spannendste wraakverhaal van het jaar, met in de hoofdrollen Kiana Madeira, Ross Butler en Matthew Noszka. Perfect Addiction is gebaseerd op de hit ‘Perfect Addiction’ web-novelle van Wattpad en romanauteur Claudia Tan.

Over Perfect Addiction

Sienna Lane dacht dat ze eindelijk haar leven op orde had: Een mooi appartement, haar droombaan als UFC-trainer, en Jax, de liefde van haar leven. Jax en Sienna leken een onbreekbaar koppel, ze gingen van kracht naar kracht, terwijl Sienna Jax trainde om de ultieme kampioen in MMA te worden. Alles voelde perfect … totdat het niet meer zo was, wanneer ze Jax betrapt op vreemdgaan met niemand minder dan haar jongere zus.

Met het ultieme verraad van degenen waar ze het meest van hield, staat ze aan de rand van de afgrond: nergens om te wonen, geen geld en geen familie. Sienna heeft alleen nog pure woede en een behoefte aan wraak, en wil Jax raken waar het het meeste pijn doet – in de ring. De perfecte gelegenheid dient zich aan in de vorm van Kayden Williams. Kayden is humeurig, haatdragend en ongedisciplineerd, maar zonder twijfel een geweldige vechter. Kayden en Sienna beseffen al snel dat ze, om hun doelen te bereiken, zullen moeten samenwerken om Jax in de ring te verslaan. Maar wanneer Sienna en Kayden zowel buiten als binnen de ring nader tot elkaar komen, wordt de weg naar de kampioenstitel steeds ingewikkelder.

Bekijk de trailer van Perfect Addiction

Cast

  • Sienna Lane – Kiana Madeira (After We Fell, After Ever Happy)
  • Kayden Williams – Ross Butler (13 Reasons Why)
  • Jax – Matthew Noszka (Star)
  • Bree Winslow (Euphoria)
  • Nicholas Duvernay (Purple Hearts)
  • Manu Bennett (Spartacus)

Over de makers

Perfect Addiction is geregisseerd door Castille Landon, die al twee Prime Video-hits After We Fell en After Ever Happy regisseerde. De film is een productie van Constantin Film (executive producers: Martin Moszkowicz en Richard Wright, producent: Robert Kulzer) en JB Pictures (producent: Jeremy Bolt) in samenwerking met Wattpad WEBTOON Studios (producenten: Aron Levitz, Lindsey Ramey) en in coproductie met Spark Productions. After Addiction is gebaseerd op het scenario van Stephanie Sanditz. De film is gebaseerd op het tweede deel van de serie romans van Claudia Tan, die voor het eerst verscheen op Wattpad en vervolgens in 2022 werd gepubliceerd door Wattpad WEBTOON Book Group, met boek twee en komt in 2023.

Executive Producers: Martin Moszkowicz, Richard Wright, Lindsey Ramey
Geproduceerd door: Jeremy Bolt, Robert Kulzer, Aron Levitz
Scenario door: Stephanie Sanditz
Geregisseerd door: Castille Landon

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.