logo-liggend-wit-donkerblauw

Peppa speelgoed voor peuters: maak kennis met het lieve varkentje en haar vriendjes


Peppa, het schattige, maar tikkeltje bazige varkentje, is wereldwijd al een waar fenomeen (o.a. grootste pre-school merk in UK). En dit najaar gaat ze Nederland veroveren! Met gloednieuwe TV-afleveringen op Nick Jr. en een uitgebreid licentieprogramma wordt een lief roze varkentje, genaamd Peppa, deze herfst het favoriete dier van iedere peuter en kleuter. BOTI brengt dit najaar een complete Peppa speelgoedlijn uit, waarmee kleintjes zich met de herkenbare Peppa figuren en speelsets uren kunnen vermaken.

Peppa Speelhuis

Peppa Speelhuis (€ 29,99)
Met dit twee verdieping tellende Peppa Speelhuis kunnen kinderen bij Peppa thuis spelen. Het speelhuis kan open en dicht geklapt worden, zodat hij makkelijk te vervoeren is. Het huis bevat gedetailleerde kamers, zoals deze ook in de TV serie te zien zijn, compleet met schilderijtjes aan de wanden en (getekende) lampen aan de plafonds. Kinderen kunnen in het huis Peppa en haar familie in bad doen, een wasje draaien of de tanden van de familie poetsen aan de wastafel. Als Peppa of haar familie moe zijn, kunnen ze gaan slapen in het stapelbed. De speelset bevat verder een Peppa figuurtje, vier stoelen, een tafel, een fauteuil, een bank en een TV. Met dit Speelhuis wanen kinderen zich thuis bij Peppa!

peppa en Mama varken

Peppa 2 pack (€ 5,99) & Peppa Grote 2 pack (€ 7,99)
Deze blisterverpakking bestaat uit twee (kleine) Peppa figuren. In totaal kunnen kinderen Peppa en haar zes vrienden verzamelen. De grote blister bevat eveneens twee Peppa figuren, één groot en één klein, met in totaal vier figuren (mama varken met Peppa of papa varken met George). De figuurtjes zijn getrouw aan de serie en de benen en armen van de figuurtjes kunnen bewegen.

peppa klaslokaal

Peppa Klaslokaal (€19,99)
Met deze speelset kunnen kinderen samen met Peppa en haar klasgenootjes een dagje op school naspelen. Het klaslokaal bevat schoolbanken, stoeltjes, een schoolbord, Peppa, drie klasgenootjes en natuurlijk de lerares. Peuters en kleuters kunnen zo heerlijk een rollenspel spelen… met Peppa in de hoofdrol.

peppa voertuigen

Peppa voertuigen (ieder € 14,99)
Peppa en haar vrienden kunnen kinderen in deze stoere Peppa voertuigen vervoeren, die ze kennen uit de TV-serie. Kies uit de Peppa auto of de Peppa camper.

peppa pluche


Peppa pluche (€ 12,99)
Kinderen kunnen heerlijk knuffelen met deze zachte Peppa pluche. Peppa draagt haar kenmerkende rode jurkje en maakt schattige geluidjes.

Over Peppa:
Peppa is een aandoenlijk varkentje van vijf jaar oud. Samen met papa, mama en kleine broertje George woont Peppa op de boerderij. Samen met haar familie en vele vriendjes beleeft Peppa leuke avonturen. Peppa is eenvoudig in 2D getekend, kleurrijk en opbeurend. De avonturen van Peppa passen perfect bij de belevingswereld van peuter en kleuters. Net als ieder kind is Peppa dol op spelen met haar vriendjes, school, ballet, opa en oma en…. in modderpoelen duiken!

Het succes van Peppa
De meerderheid van de Nederlandse kinderen heeft Peppa al in het hart gesloten. Peppa wordt in Nederland sinds juli 2012 uitgezonden op Nick Jr. Tot en met juni dit jaar heeftPeppa daarmee maar liefst 63,5 % van de kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar bereikt. In Nederland brengen vele verschillende licentienemers dit najaar hun Peppa producten uit: van DVD’s tot doeboekjes, merchandise en nieuwe afleveringen op Nickelodeon. Ouders en kinderen kunnen dit najaar niet om Peppa heen!

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. […] de leuke filmpjes van Peppa is er ook een Peppa speelgoedlijn. Leuk om alles eens na te spelen! Je kunt kennismaken met Peppa’s filmpjes op […]


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.