logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Pebble Time Round, de meest lichte en dunne smartwatch ter wereld

Kickstartersensatie en smartwatchpionier Pebble brengt de lichtste en dunste smartwatch ter wereld uit: de Pebble Time Round. Met dit innovatieve, 28 gram wegende en 7,5 millimeter dunne horloge heeft de drager via zijn of haar pols altijd toegang tot de meest essentiële informatie, op een stijlvollere manier dan ooit. De smartwatch is te koop vanaf 249 dollar en per direct te reserveren op Pebble.com. Begin november 2015 worden de horloges wereldwijd verzonden en vanaf 2016 is de Pebble Time Round ook bij Nederlandse retailers verkrijgbaar.

De Pebble Time Round is de eerste smartwatch met een klassiek polshorlogedesign, en is beschikbaar in de bandmaten 14 en 20 millimeter. Het slimme horloge is verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen: Black, Silver en Rose Gold. Voor de Pebble Time Round is bovendien een selectie van verschillende – zowel leren als roestvrijstalen – polsbandjes verkrijgbaar, die de gebruiker met het quick-release watchband-mechanisme in enkele seconden wisselt naar eigen smaak.

Snel oplaadbare batterij die lang meegaat De Pebble Time Round is de vijfde smartwatch die Pebble op de markt brengt, en het horloge zet een nieuwe standaard voor de mogelijkheden van wearable technologie. De batterij van de smartwatch gaat twee dagen mee en is binnen een mum van tijd opgeladen. Vijftien minuten laden is zelfs al voldoende om de batterij een hele dag mee te laten gaan.

Net als zijn voorgangers is de Pebble Time Round bovendien erg aantrekkelijk vanwege zijn duidelijk leesbare color e-paper-display, dat altijd aanstaat. De onder gebruikers populaire timeline-interface van de smartwatch werkt zowel met iPhones als Android-smartphones, en geeft de drager met één blik op de pols inzicht in activiteiten uit zowel het verleden en heden, als de toekomst.

Persoonlijke stijl en expressie “De Pebble Time Round is anders dan alle andere smartwatches die we tot nu toe maakten en past perfect in onze groeiende lijn van producten”, zegt Eric Migicovsky, CEO en medeoprichter van Pebble. “Het is de eerste smartwatch ooit die eruitziet als een klassiek polshorloge. Hij sluit goed aan bij onze doelstelling om bruikbare technologie te ontwikkelen die zich aanpast aan ons alledaagse leven, in plaats van andersom. Wij vinden dat one-size-fits-all niet past bij wearable technologie, en bieden daarom unieke combinaties die passen bij iemands persoonlijke stijl en expressie.”

Pebble releaset een SDK waarmee ontwikkelaars en partners bestaande Pebble Time-apps beschikbaar kunnen maken voor de Pebble Time Round. Zo wordt het mogelijk om watchfaces en apps als Buienradar, Next Train NL, ESPN, Misfit, Uber en Foursquare naadloos te integreren met het nieuwe display. Met de SDK is het verder mogelijk om ook nieuwe en toekomstige apps te ontwikkelen.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.