Nieuwe, coole hindernisbaan in Linnaeushof


Geplaatst

in

door

Linnaeushof in Bennebroek, Europa’s grootste en leukste speeltuin, is vanaf woensdag 23 maart weer open voor het publiek. Nieuw is onder meer een coole en kleurrijke hindernisbaan van twintig meter lang. Een sportieve uitdaging voor jongens en meiden van acht t/m twaalf jaar.

DuikelBennie 15Het nieuwe speelseizoen van Linnaeushof in Bennebroek loopt van 23 maart t/m 23 oktober. Tijdens de winterpauze wordt hard gewerkt om Europa’s grootste en leukste speeltuin weer helemaal speelklaar te maken en verder te verbeteren. Zo wordt het dak van de binnenspeeltuin geheel vernieuwd en wordt er in de verkeerstuin een speelrestaurant gebouwd waar kinderen met hun fietsjes door een heuse drive-in kunnen rijden.

Maar het grootste nieuws is dat Linnaeushof straks een nieuwe attractie presenteert! Een coole hindernisbaan van twintig meter lang voor jongens en meiden van acht t/m twaalf jaar. De attractie ziet er fantastisch uit en is uniek voor een Nederlands pretpark of speeltuin voor kinderen. De hindernisbaan wordt speciaal ontworpen en gebouwd voor Linnaeushof. Kinderen moeten het parcours met kleurrijke hindernissen zoals een evenwichtsbalk, draaischijven, een wipwap en een slinger zonder ergens af te vallen zo snel mogelijk afleggen. Met een nauwkeurige tijdwaarneming kunnen deelnemers het tegen elkaar opnemen. De hindernisbaan is een sportieve uitdaging, die veel behendigheid vereist, maar ook zeer veilig is. De hindernissen zijn bekleed met PU schuim en op de bodem ligt valdempend kunstgras.

De nieuwe hindernisbaan is een van de ruim 350 attracties en speeltoestellen in Linnaeushof. Europa’s grootste speeltuin is daardoor een waar speelparadijs voor kleine en grote, voor valide en minder valide kinderen. Er zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair zijn niet alleen de nieuwe, twintig meter lange hindernisbaan, maar bijvoorbeeld ook het elf meter hoge Piratennest, de negen meter hoge Toffe Toren, het Pioniersdorp, de Zandfabriek, de Wortelberg en waterspeeltuin De Oase. Linnaeushof is behalve een ideaal familiepark ook een geschikte locatie voor verjaardagspartijtjes, groeps- en schoolreizen. En er wordt veel zorg besteed aan de veiligheid. Getraind personeel let op de kinderen.

Linnaeushof, Rijksstraatweg 4, Bennebroek

ZOEK OP DE SITE

PRIJSVRAGEN

ONZE TOPSUGGESTIES

coolesuggesties topper vierkant

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN

 • vrienden vriendengroep

  Los conflicten in de vriendengroep op met een mediator

 • Bak De allerbeste recepten van Paul Hollywood

  Boek recensie: Bak! De allerbeste recepten van Paul Hollywood

 • joy ride

  Alle remmen los in ‘Joy Ride’

 • oppo a78 5g

  Nieuwe OPPO A78 5G met 33W snelladen en 50MP-camera

 • Recensie InfinityLab ClearCall 4

  Gadget review: InfinityLab ClearCall

 • Recensie 7 Wonders Edifice

  Spel recensie: 7 Wonders Edifice uitbreiding

 • curacao

  Last minute Curaçao boeken: voordelen en tips

 • Forever 80s boekbespreking

  Boek recensie: Forever 80’s

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.