logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Videogame PAW Patrol: Mighty pups save adventure bay


De PAW Patrol is klaar voor een gloednieuwe missie, want BANDAI NAMCO Entertainment Europe, Outright Games en Nickelodeon kondigen een gloednieuwe videogame aan, genaamd “PAW Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay”. Deze verschijnt op 6 november voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc (digitaal).

Kies jouw favoriete pup

Speel samen met vrienden en familie in co-op, kies je favoriete pup en gebruik zijn krachten om heroische missies aan te gaan! De volledige bende is aanwezig en klaar om Adventure Bay te verkennen. Je zal elke pups krachten nodig hebben, zoals Chase’s Super Speed, Marshall’s Mighty Heat en Skye’s Whirlwind Power om elke missie tot een goede einde te brengen.

‘We zijn blij te kunnen werken aan een tweede PAW Patrol-titel, samen met Nickelodeon. Het is een leuke ervaring om iedereens favoriete pups tot leven te brengen in een videogame,’ aldus Terry Malham CEO van Outright Games. ‘We kijken uit naar de lancering van dit gloednieuwe avontuur, waar de gehele familie enorm veel plezier aan zal beleven.’

Kenmerken

  • Elke pup is aanwezig – Speel met Chase, Rubble, Marshall, Everest, Skye, Rocky, Zuma en Tracker. 
  • Verken Adventure Bay – Hang de held uit in zeven missies en red je vrienden. Er zijn ook zeven leuke minigames speelbaar!  
  • Gebruik superkrachten – Gebruik de superkrachten waar de pups over beschikken. 
  • Ga de samenwerking aan – Ga met twee aan de slag in de co-op modus 

PAW Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay verschijnt op 6 november voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bekijk hieronder de PAW Patrol Mighty Pups trailer.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.