logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Paw Patrol – Dino Rescue

Binnenkort kun je Paw Patrol – De Film in de bioscoop gaan zien, maar voor de Paw Patrol fans die niet kunnen wachten hebben we wat leuks. Ben je klaar voor een nieuw puptastisch avontuur? Reis dan samen met Chase en zijn vrienden naar Dino Wilds voor een heus dinoreddingsmissies. In deze nieuwe serie van Paw Patrol heeft Chase namelijk een nieuwe wereld ontdekt, ver onder de grond, waar dinosaurussen leven! En dat is niet alles. Een dierenarts heeft daar een huis gebouwd en verzorgd alle dinosaurussen. Een heel bijzondere pup Rex in een soort rolstoel woonde bij haar, maar gaat nu met Chase mee om deel uit de maken van Paw Patrol. En dat komt goed uit, want Rex kan met dino’s praten!

Dinosaurussen

Samen met hun nieuwe vriend Rex komen je favoriete pups voor een gloednieuwe en razend spannende uitdaging te staan. Lukt het hun de dinosaurussen op tijd te redden? Je zult zien dat deze enorme beesten niet altijd even eng of angstaanjagend zijn. Iedere aflevering staat een andere dinosaurus in de schijnwerpers, hoewel in de eerste aflevering drie dino’s aan de beurt zijn, wanneer de burgemeester probeert om dino-eieren te stelen. Telkens zijn er nieuwe uitdagingen om te overwinnen, waarbij de speciale vaardigheden van iedere pup worden ingezet om de klus te klaren. Samenwerken is nog altijd de beste manier!

Reis mee door een prehistorisch land

We reizen in zes verhalen met de Paw Patrol door een prehistorisch land. Sluit je aan bij de pups terwijl ze Dino Wilds binnenvallen en hun vrienden beschermen tegen zowel een sluwe eierdief als een uitbarstende vulkaan. Het team beleeft robotachtige dinosaurusavonturen, inclusief twee missies van dubbele lengte!


Ga direct naar Paw Patrol – Dino Rescue op BOL.com.

Recensie over Paw Patrol – Dino Rescue

Paw Patrol gaat een nieuwe uitdaging tegemoet met een nieuwe wereld vol dinosaurussen. De verschillende pups zetten hun beste pootje voort om de dinosaurussen en de dinodokter zo goed mogelijk te helpen. Dat is knap lastig als je ze niet kunt verstaan, maar gelukkig kom je met een grom op zijn tijd een heel eind. Vertrouwde avonturen met wat feitjes en weetjes over dino’s. Een schot in de roos als je het mij vraagt! Op deze dvd staan een aantal afleveringen – het is dus niet de film!

Score: 8


Informatie

Titel: Paw Patrol – Dino Rescue
Uitgever: Dutch Filmworks
Tijdsduur: 90 minuten
Genre: Animatie.
Kijkwijzer: Geschikt voor alle leeftijden

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.