logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Pathé brengt alle acht Spider-Man films terug op het grote doek

De web-slingerende held komt terug op het filmdoek! Pathé brengt vanaf donderdag 13 juni alle acht delen van de Spider-Man films tijdelijk terug in de bioscoop. Tijdens deze bijzondere vertoningsreeks kunnen liefhebbers de spannende avonturen van Spider-Man opnieuw beleven. De Spider-Man films zijn zeer populair in Nederland, de acht delen hebben voor een totale opbrengst van ruim 37 miljoen euro gezorgd. De films worden vertoond in vrijwel alle Pathé bioscopen.

Lees hier over de Ultieme Volgorde om alle Spider-Man films te bekijken!

Tobey Maguire, Andrew Garfield of Tom Holland

Of men nu een liefhebber is van Tobey Maguire’s verhalen, Andrew Garfield’s avonturen, of Tom Holland’s belevenissen als de superheld, bij Pathé wordt de unieke kans geboden om ze allemaal opnieuw of voor het eerst te zien op het grote scherm. De films worden in blokken per acteur vertoond, in periodes van ongeveer 2 of 3 weken. Dit betekent dat meerdere films tegelijkertijd te zien zijn in het programma, waardoor liefhebbers én nieuwkomers volop de kans krijgen om alle Spider-Man films te beleven. Op bepaalde dagen worden de films binnen eenzelfde blok allemaal vertoond, zodat men een marathon kan houden. 

“Pathé streeft er altijd naar om bijzondere uitjes te creëren voor liefhebbers van verschillende soorten films en entertainment. Van een 25 uur durende Star Wars marathon tot concertregistraties van artiesten als Taylor Swift, en het terughalen van mooie klassiekers op het grote doek. Spider-Mania brengt een nieuwe avontuurlijke beleving voor onze bezoekers op het programma, om samen met andere fans en filmliefhebbers van te genieten.”  

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé

Programma

Vanaf 13 juni worden de Spider-Man films in vrijwel alle Pathé bioscopen vertoond. De films met Andrew Garfield en Tom Holland zijn in regulier 2D, Engels gesproken en Nederlands ondertiteld. De Spider-Man delen met Toby Maguire zijn niet ondertiteld. Het programma is als volgt: 

Vanaf 13 juni

 • Spider-Man – (met Toby Maguire) 
 • Spider-Man 2 – (met Toby Maguire)  
 • Spider-Man 3 – (met Toby Maguire) 

Vanaf 27 juni

 • The Amazing Spider-Man – (met Andrew Garfield) 
 • The Amazing Spider-Man 2 – (met Andrew Garfield) 

Vanaf 11 juli

 • Spider-ManHomecoming – (met Tom Holland) 
 • Spider-ManFar From Home – (met Tom Holland) 
 • Spider-Man: No Way Home – (met Tom Holland) 

Marathons per blok

 • Spider-Man (met Tobey Maguire): 16 & 23 juni
 • The Amazing Spider-Man (met Andrew Garfield): 29 juni, 30 juni, 6 juli & 7 juli
 • Spider-Man (met Tom Holland): 14 & 21 juli

Voor meer informatie en tickets: www.pathe.nl/spidermania

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.