logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Streamingnieuws: Panic en The Tomorrow War

Maak je klaar voor de zomer van 2021! Prime video komt met een nieuwe Amazon Original young adult serie: Panic. Seizoen één van Panic, de nieuwe, young adult-serie van bedenker, uitvoerend producent en schrijver Lauren Oliver, gaat met alle tien de afleveringen in première op vrijdag 28 mei 2021. Amazon Studios heeft de wereldwijde rechten verkregen van Skydance Media’s The Tomorrow War van regisseur Chris McKay en met in de hoofdrol Chris Pratt, die ook uitvoerend produceert. De wereldwijde sci-fi actioner lanceert exclusief op Prime Video op 2 juli 2021.


Over Panic

Panic is een nieuwe Amazon Prime Video dramaserie van een uur, geschreven en gemaakt door Lauren Oliver (gebaseerd op haar bestseller roman). Het speelt zich af in een klein Texaans stadje, waar elke zomer de afstuderende jongeren concurreren in een reeks van uitdagingen, genaamd “Winner Takes It All”, waarvan ze geloven dat het hun enige kans is om te ontsnappen aan hun omstandigheden en hun leven beter te maken. Maar dit jaar zijn de regels veranderd – de pot met geld is groter dan ooit en het spel is nog gevaarlijker geworden. De spelers komen oog in oog te staan met hun diepste, donkerste angsten en worden gedwongen te beslissen hoeveel ze bereid zijn te riskeren om te winnen.

Meer informatie over de serie Panic

Panic is gecreëerd, geschreven door en uitvoerend geproduceerd door Lauren Oliver en uitvoerend geproduceerd door Joe Roth, Jeff Kirschenbaum en Adam Schroeder. Lynley Bird en Alyssa Altman dienen als co-executive producers. Panic wordt geproduceerd door Amazon Studios. Vaste serie leden: Olivia Welch (Heather Nill), Mike Faist (Dodge Mason), Jessica Sula (Natalie Williams), Camron Jones (Bishop Mason), Ray Nicholson (Ray Hall), Enrique Murciano (Sheriff Cortez).Panic zal exclusief op Prime Video te zien zijn.

streaming-banner-prime-video

Bekijk hier de trailer van de Amazon Exclusive: Panic


Over The Tomorrow War

In The Tomorrow War is de wereld verbijsterd wanneer een groep tijdreizigers uit het jaar 2051 arriveert om een dringende boodschap af te leveren: Dertig jaar in de toekomst verliest de mensheid een wereldwijde oorlog tegen een dodelijke buitenaardse soort. De enige hoop op overleving is dat soldaten en burgers uit het heden naar de toekomst worden getransporteerd en zich bij de strijd aansluiten. Onder de gerekruteerden is middelbare schoolleraar en familieman Dan Forester (Pratt). Vastbesloten om de wereld te redden voor zijn jonge dochter, werkt Dan samen met een briljante wetenschapper (Yvonne Strahovski) en zijn vervreemde vader (J.K. Simmons). Het wordt een wanhopige zoektocht om het lot van de planeet te herschrijven.

The Tomorrow War wordt een wereldwijd evenement dat onze klanten over de hele wereld zal verrassen en verblijden.

Jennifer Salke, Head of Amazon Studios

Meer informatie over The Tomorrow War

  • Geregisseerd door Chris McKay
  • Geschreven door Zach Dean
  • Geproduceerd door David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Jules Daly, David Goyer, Adam Kolbrenner, Rob Cowan, Chris Pratt, Brian Oliver en Bradley J. Fischer
  • Met in de hoofdrollen Chris Pratt, Yvonne Strahovski, J.K. Simmons, Betty Gilpin, Sam Richardson, Edwin Hodge, Jasmine Mathews, Ryan Kiera Armstrong en Keith Powers
streaming-banner-prime-video

Bekijk hier de trailer van The Tomorrow War:

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.