logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Pak je vader in met een gaaf cadeau voor vaderdag

Vaderdag komt er weer aan! Maanden en weken voorbereiding gaan er altijd vooraf aan deze Dag der Dagen. Een goed ontbijt wordt voorbereid, een avondmaaltijd die man-waardig is en natuurlijk een dag vol cadeautjes en verrassingen. Toch? Tja, in de praktijk valt het vaak heel erg mee inderdaad, maar wij vaders zien vaderdag graag zo. En natuurlijk pakken we graag cadeautjes uit – zelfgemaakt, zelf gezocht of zelf gekocht. Maar zoek je een cadeau waar vader ook echt iets aan heeft? Iets dat hij dagelijks bij zich draagt, zodat hij telkens toch weer even aan je denkt? Dan heb ik een paar praktische suggesties voor vaderdag.

Tas voor werk

Iedere dag sjokt vader weer naar zijn werk. Of dat nu een kantoorbaan is, de plantsoenendienst, in een winkel of als fietskoerier: de kans is groot dat er iedere dag ook bepaalde spullen worden meegenomen. Een boek voor in de bus, een lunchpakket, ontbijt of drinken voor onderweg, een laptop, tablet of misschien wel een Nintendo Switch controller… afhankelijk van de stijl van je vader en de manier waarop hij reist kun je hen een stoere tas cadeau doen! Let wel dat rugzakken eigenlijk een beetje not-done zijn voor wanneer je vader een pak of strak gesteven overhemd draagt, maar verder kan eigenlijk alles.

Tas voor alledag

Mannen krijgen het steeds zwaarder. Zo’n 20 jaar geleden hoefden ze alleen maar de huissleutels en een kleine portemonnee mee te nemen, vaak in een oversized spijkerbroek. Die tijd is voorbij – op alle fronten. Broeken worden strakker, je hebt voor iedere winkel wel een pasje en waar laat je je smartphone, powerbank en andere gadgets? Dat past écht niet meer in je broekzakken! Een compacte schoudertas is een praktische oplossing.

Kijk vooral ook eens op de site www.duifhuizen.nl. Daar vind je een heel praktische cadeauzoeker, zodat je precies die tas of accessoire vind die bij jouw vader past!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.